15χρονη... επιχειρηματίας γίνεται εκατομμυριούχος χάρη στις... σαγιονάρες της!

Η Madison Robinson από το Χιούστον σε ηλικία μόλις 8 ετών είχε την ιδέα! Οι γονείς της, αρκετά τολμηροί, αποφάσισαν να της δώσουν όσα χρήμ...

Η Madison Robinson από το Χιούστον σε ηλικία μόλις 8 ετών είχε την ιδέα!

Οι γονείς της, αρκετά τολμηροί, αποφάσισαν να της δώσουν όσα χρήματα είχαν μαζέψει, για να την στείλουν στο κολλέγιο, προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της.

Όπως διαπιστώθηκε, έκαναν την καλύτερη δουλειά!

Σήμερα, οι σαγιονάρες «Fish Flops for Kids» βρίσκονται ήδη στα ράδια 60 καταστημάτων σε όλο τον κόσμο και πωλούνται για 20 δολάρια το ζευγάρι!

Πρόσφατα δημιούργησε και δική της σελίδα στο ίντερνετ, η οποία ήδη πηγαίνει πολύ καλά, ενώ ένα από τα διασημότερα καταστήματα της Νέας Υόρκης, το Macy’s της ζήτησε να συνεργαστούν.

Η δαιμόνια 15χρονη έχει ήδη πουλήσει 60.000 ζευγάρια σε ένα χρόνο και έχει κάνει τζίρο 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για ένα ανήσυχο πνεύμα και δεν είναι σίγουρα ένα συνηθισμένο παιδί, αφού ήδη από το 2011, σε ηλικία δηλαδή 14 ετών, είχε πετύχει να υπογράψουν διάφοροι διάσημοι 300 ζευγάρια από τις σαγιονάρες της.

Τα λεφτά που της έδωσαν οι γονείς για το κολλέγιο τα έχει «βγάλει» ήδη και όπως όλα δείχνουν θα βγάλει πολλά περισσότερα στο μέλλον, αφού δεν έχει σκοπό να το βάλει κάτω.

Το αντίθετο μάλιστα, αφού η ίδια θέλει όταν με το καλό ολοκληρώσει τις σπουδές της, να πραγματοποιήσει και άλλα επιχειρηματικά της σχέδια, τα οποία μέχρι τώρα κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό.

Δείτε επίσης...

Κόσμος 9202540585413904695
item