Φενγκ Σούι: Ετσι θα προσελκύσετε χρήμα και ευημερία

Το Φενγκ Σούι μπορεί να φέρει χρήματα και πλούτο στη ζωή μας και μας βοηθά να κάνουμε τις σωστές επιλογές για να έχουμε καλή οικονομική κ...


Το Φενγκ Σούι μπορεί να φέρει χρήματα και πλούτο στη ζωή μας και μας βοηθά να κάνουμε τις σωστές επιλογές για να έχουμε καλή οικονομική κατάσταση.
Βέβαια, το Φενγκ Σούι δεν μας φέρνει από μόνο του οικονομική ευημερία αν δεν αγωνιστούμε γι’ αυτό, αλλά μας δίνει την απαραίτητη υποστήριξη για την επίτευξη περισσοτέρων χρημάτων. Μας βοηθά να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον, τόσο στο σπίτι, όσο και στην εργασία μας, το οποίο θα ενισχύσει και θα προσελκύσει χρήμα και αφθονία.

Παρακάτω θα αναφέρω κάποιες γενικές συμβουλές που μπορούν να φέρουν χρήμα και ευημερία στη ζωή μας:

● Τα χρώματα μωβ, κόκκινο και πράσινο. Αυτά τα τρία ενεργειακά χρώματα χαρίζουν καλή οικονομική κατάσταση. Ένας μωβ αμέθυστος, μια οποιαδήποτε κόκκινη πέτρα ή ένα πράσινο κομμάτι νεφρίτη δίνουν μια ευχάριστη ζωή. Μπορούμε επίσης να βάψουμε μια γωνιά του σπιτιού ή του γραφείου μας με ένα από αυτά τα χρώματα ή να ρίξουμε μωβ, κόκκινο και πράσινο φωτισμό σε αυτή τη γωνιά. Ένας εύκολος τρόπος είναι να αγοράσουμε μια λάμπα σε μωβ, κόκκινο ή πράσινο φωτισμό. Στο Φενγκ Σούι, οτιδήποτε ηλεκτρονικό ή ηλεκτρικό, βοηθά να έχουμε χρήματα στη ζωή μας.

● Η Νοτιοανατολική πλευρά του σπιτιού ή του γραφείου μας βοηθά στο να αποκτήσουμε περισσότερα χρήματα. Τα χρήματα και τα χρυσά αντικείμενα είναι καλό να βρίσκονται σε αυτόν τον τομέα του σπιτιού μας. Επίσης, τα ξένα νομίσματα ή αντίκες ή ράβδοι χρυσού όπως και τα χρυσά αγάλματα προσελκύουν πλούτο.

● Μπορούμε να έχουμε επίσης ψεύτικα χρήματα, καθώς είναι σύμβολο οικονομικής ευημερίας. Τα ξένα νομίσματα μπορούν επίσης να προσελκύσουν μια καλή οικονομική κατάσταση στη ζωή μας.

● Μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα σιντριβάνι με νερό να ρέει, είτε μέσα στο σπίτι μας, είτε στο γραφείο μας. Η ροή του νερού αντιπροσωπεύει τη ροή των χρημάτων. Οι Κινέζοι θεωρούν το ξύλο ή το μπαμπού ιδιαίτερα ευοίωνα, όταν τοποθετούνται σε σιντριβάνι.

● Μπορούμε να προσελκύσουμε χρήματα με το χρυσόψαρο. Τοποθετώντας χρυσόψαρα ή κυπρίνους μέσα στο σπίτι μας ή το γραφείο μας, μέσα σε ενυδρείο, θα ενεργοποιήσουμε καλή οικονομική τύχη. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε εννέα ψάρια, οκτώ κόκκινα ή χρυσά και ένα μαύρο. Ο αριθμός 8 συμβολίζει την ευμάρεια στο Φενγκ Σούι. Μεγάλη ατυχία θα συμβεί αν το ένατο, μαύρο χρυσόψαρο, πεθάνει.

● Μια εικόνα από οκτώ άλογα που μπορεί να αγοραστεί είτε σαν άγαλμα είτε σε μια αφίσα, προσθέτει οικονομική ευημερία. Ωστόσο, παίζει σημαντικό ρόλο η τοποθέτηση του αγάλματος ή της αφίσας. Τα άλογα θα πρέπει να τρέχουν με κατεύθυνση προς το σπίτι και όχι προς την μπροστινή ή την πίσω πόρτα! Το άγαλμα θα πρέπει να είναι σε χρυσό, κόκκινο, πράσινο ή πορτοκαλί χρώμα ή από κρύσταλλο. Καλό είναι να τοποθετείται στο Νοτιοδυτικό σημείο, σε κόκκινο ή πράσινο χρώμα ή να είναι από ορείχαλκο ή χρυσό, είναι οι καλύτερες επιλογές.

Έξυπνες αγορές Aliexpress

● Σεντούκια θησαυρού ή πραγματικά ή ψεύτικα κοσμήματα μπορούν να προσελκύσουν πλούτο στη Νοτιοανατολική πλευρά του σπιτιού μας.

●  Φωτογραφίες, έργα τέχνης ή γλυπτικής που αντιπροσωπεύουν την πολυτέλεια προσελκύουν χρήματα. Ένα παιχνίδι μιας Porsche, ένας πίνακας ενός παλιού αρχοντικού ή μια φωτογραφία ενός άντρα να στέκεται στο υψηλότερο βουνό στον κόσμο, δημιουργούν ροή θετικής ενέργειας για χρήματα.

● Ο πολύτιμος λίθος νεφρίτης είναι το απόλυτο σύμβολο της οικονομικής ευημερίας για τους Κινέζους.

● Τα οπωροφόρα δέντρα, όπως η πορτοκαλιά και η λεμονιά, είναι δέντρα που αν τα τοποθετήσουμε στη Νοτιοανατολική πλευρά του σπιτιού μας προσελκύουν τύχη στα χρήματα.

● Αν έχουμε πολλά άχρηστα αντικείμενα ή ένα βρώμικο σπίτι, μπλοκάρουμε τη θετική ενέργεια. Σωροί από σκουπίδια ή άχρηστα πράγματα δημιουργούν εμπόδια στη  θετική ενέργεια να συγκεντρωθεί στο χώρο μας.

●  Αν έχουμε διαρροές στο σπίτι μας, είτε στην κουζίνα είτε στο λουτρό, αυτό σημαίνει  ότι θα υπάρξει και διαρροή χρημάτων.

●  Οι σακούλες απορριμμάτων, όπως και οι βρώμικες τουαλέτες, στέλνουν αρνητική ενέργεια, ειδικά αν μυρίζουν άσχημα.

● Θα πρέπει να απομακρύνουμε τα σπασμένα αντικείμενα και οτιδήποτε δεν λειτουργεί, όπως ρολόγια που έχουν σταματήσει, άδειες μπαταρίες και άλλα παρόμοια αντικείμενα. Επίσης, να αντικαταστήσουμε τους καμένους λαμπτήρες, διότι είναι απαραίτητο το οίκημά μας να φωτίζεται καλά.

● Οτιδήποτε βρίσκεται σε αποσύνθεση, όπως για παράδειγμα φυτά, είναι ασυμβίβαστο με την ενέργεια της οικονομικής ευημερίας και θα πρέπει να αφαιρεθούν.

●  Θα πρέπει να απομακρύνουμε οποιοδήποτε έργο τέχνης απεικονίζει αντικείμενα ή τοπία σε μαρασμό ή θλιμμένους ανθρώπους. Επίσης, να αποφεύγουμε να τοποθετούμε φωτογραφίες μας από τότε που διανύαμε μια άσχημη χρονική περίοδο στη ζωή μας. Μπορεί η κατάσταση να επαναληφθεί!

Δείτε επίσης...

Sticky 1390656445021990053

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item