Πώς θα καταλάβετε ότι η καλή σας βρήκε... άλλον «καλό»;;;

Οι Γάλλοι λένε πως ο σύζυγος μαθαίνει πάντα τελευταίος την απάτη. Και δεν έχουν και άδικο μιας και στην περίπτωση της γυναικείας απάτης ,...


Οι Γάλλοι λένε πως ο σύζυγος μαθαίνει πάντα τελευταίος την απάτη.

Και δεν έχουν και άδικο μιας και στην περίπτωση της γυναικείας απάτης , η σύζυγος έχει από καιρό χάσει την επαφή με τον σύζυγο της και αναζητά αυτή ακριβώς την συναισθηματική επαφή μέσα από μια εξωσυζυγική σχέση.
Τα τελευταία χρόνια η γυναικεία απιστία έχει αυξηθεί κατά 50% αλλά οι περισσότεροι απατημένοι σύζυγοι δύσκολα μπορούν να εντοπίσουν εκείνα τα σημάδια που προδίδουν την απιστία της συντρόφου τους μένοντας πραγματικά κατάπληκτοι όταν αυτή τους ζητάει διαζύγιο!

Συνήθως οι γυναίκες δεν παίρνουν την απόφαση να απατήσουν τον σύζυγο τους ή τον σύντροφο τους απερίσκεπτα. Η απόφαση τους είναι μελετημένη και είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας σκέψης και προβληματισμού. Η γυναικεία απιστία περνά από διάφορα στάδια μέχρι να ολοκληρωθεί και κατά την διάρκεια αυτών των σταδίων υπάρχουν αρκετά σημάδια που προδίδουν την ψυχική απιστία πολύ ενωρίτερα από την καθαρά σωματική απιστία. Εάν ένας άντρας μπορέσει να εντοπίσει τα σημάδια αυτά έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει να σώσει τον γάμο του ή τη σχέση του.

Για να μπορέσετε να προλάβετε ή να καταλάβετε μια πιθανή απιστία της γυναίκας σας ή την συντρόφου σας θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα ακόλουθα σημάδια:

To πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σας προβληματίσει είναι η ιδιαίτερη προσοχή στην εξωτερική της εμφάνιση. Εάν ξαφνικά λάμπει , ενδιαφέρεται συνεχώς για το τι θα φορέσει , ξεκίνησε δίαιτα και την τηρεί , εάν άλλαξε τα μαλλιά της και εάν συνεχώς φροντίζει να είναι άψογη εμφανισιακά τότε μάλλον κάποιο άλλο άτομο έχει αρχίσει να της κεντρίζει το ενδιαφέρον και θέλει να τον εντυπωσιάσει. Προσοχή : αυτό ισχύει σαν σημάδι απιστίας μόνο εάν η γυναίκα σας ή η κοπέλα σας τον τελευταίο καιρό παραμελούσε συστηματικά τον εαυτό της και έδειχνε βολεμένη και αδιάφορη στη σχέση σας.

Μήπως η στάση και η συμπεριφορά της απέναντι σας έχει αλλάξει χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο; Μήπως σε κάποιες στιγμές είναι απόμακρη ενώ σε κάποιες άλλες προσπαθεί με κάθε τρόπο να σας ευχαριστήσει και να σας δώσει σημασία; Μάλλον έχει αρχίσει να νιώθει ενοχές και προσπαθεί να κρύψει ότι το μυαλό της είναι κάπου αλλού. Οι έντονες ψυχικές μεταπτώσεις , εάν δεν ήταν κάτι που το συνήθιζε , θα πρέπει να σας προβληματίσουν.

Αποφεύγει να σας απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν το που πήγε ή το τι έκανε; Μήπως ξαφνικά απέκτησε καινούργιες φίλες (που εσείς δεν έχετε δει ποτέ) ή καινούργια ενδιαφέροντα; Μήπως όταν σας μιλάει για αυτά φαίνεται να κομπιάζει ή να το σκέφτεται; Εάν ναι , αρχίστε να παρατηρείτε λίγο περισσότερο την συμπεριφορά της γιατί πιθανό κάτι να κρύβει.

Μήπως ξαφνικά άρχισε να αργεί στο γραφείο; Μήπως περνά όσο το δυνατό λιγότερο χρόνο στο σπίτι; H πιο συνήθης δικαιολογία για την απιστία , η οποία ισχύει και για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες , είναι η ξαφνικά αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Έχει αλλάξει τις συνήθειες της; Είχατε κάποιες συγκεκριμένες ρουτίνες η οποίες δεν ισχύουν πια από την πλευρά της; Μάλλον προσπαθεί να αποκοπεί από την σχέση σταδιακά.

Λαμβάνει περίεργα τηλεφωνήματα σε ακατάλληλες ώρες ; Μήπως εντελώς ξαφνικά αποφάσισε ότι χρειάζεται ένα δεύτερο κινητό το οποίο για ένα περίεργο λόγο έχει συνεχώς κλειστό; Mήπως διαγράφει τα μηνύματα της μόλις τα διαβάσει; Μήπως οι τηλεφωνικοί της λογαριασμοί έχουν αυξηθεί σε μεγάλα επίπεδα;Μήπως την έχετε δει επανειλημμένα να κλείνει το τηλέφωνο ή να αλλάζει θέμα συζήτησης μόλις σας δει; Τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Και ερχόμαστε στο σημαντικότερο από όλα , την σεξουαλική επαφή. Εάν αποφεύγει συστηματικά την σεξουαλική επαφή μαζί σας ή εάν έχετε συνεχώς την αίσθηση ότι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής δεν συμμετέχει ενεργά ή το μυαλό της είναι αλλού τότε έχετε χάσει για τα καλά το παιχνίδι.

Εάν η σύζυγος σας ή η σύντροφος σας παρουσιάζει κάποια από τα πιο πάνω σημάδια καλό θα ήταν να αρχίσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί της και να αρχίσετε να συζητάτε και να επικοινωνείτε για θέματα που αφορούν την σχέση σας. Εάν σας εκφράσει αρνητικά συναισθήματα για την μεταξύ σας σχέση ή αν σας κάνει κάποια παράπονα , τώρα είναι η στιγμή να αντιδράσετε λαμβάνοντας την σοβαρά υπόψη.

Τα σημάδια αυτά είναι πολλές φορές αρκετά για να σας επαγρυπνήσουν και να προλάβετε έτσι μια καταστροφική εξέλιξη στο γάμο ή την σχέση σας. Οι γυναίκες οδηγούνται στην απιστία κυρίως γιατί οι συναισθηματικές τους ανάγκες δεν καλύπτονται μέσα στον γάμο ή τη σχέση τους. Ενδιαφερθείτε γι αυτές τους τις ανάγκες και να είστε σίγουροι ότι θα σας μείνουν πιστές!
sxeseis.gr

Δείτε επίσης...

Sticky 7199332004657839575

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item