Το «top 5» που πέρασε από την Μύκονο!

Τώρα που ήρθε ο χειμώνας, καιρός να θυμηθούμε το καλοκαίρι – Καλλίγραμμα κορίτσια με αποκαλυπτικά μπικίνι και διάθεση για χορό μέχρι τελι...


Τώρα που ήρθε ο χειμώνας, καιρός να θυμηθούμε το καλοκαίρι – Καλλίγραμμα κορίτσια με αποκαλυπτικά μπικίνι και διάθεση για χορό μέχρι τελικής πτώσης, αναστάτωσαν τον αντρικό πληθυσμό στις κοσμικές παραλίες και ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη

Τα πιο «καυτά» και σέξι κορίτσια με μπικίνι, που άφηναν ελάχιστα στη φαντασία, ήταν εκεί. Κάτω από το ήλιο της Μυκόνου που «ξεροψήνει» τα θεϊκά, κολασμένα κορμιά των γυναικών που προκαλούν και μόνο με την ύπαρξή τους και το αέρινο περπάτημά τους.

Φορώντας την πιο σέξι διάθεσή τους, πηγαίνουν να ζήσουν τον μύθο τους στην Μύκονο και να απολαύσουν το world famous καλοκαίρι στο νησί των Ανέμων.

Από κάθε γωνιά του πλανήτη, αλλά και από την Ελλάδα, καλλίγραμμα κορίτσια με αποκαλυπτικά μπικίνι και διάθεση για χορό μέχρι τελικής πτώσης, αναστάτωσαν τον αντρικό πληθυσμό φέτος στις κοσμικές παραλίες και ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη.

Εμείς, δεν κάναμε πολλά… παρά μόνο συγκεντρώσαμε σε ένα βίντεο τα πιο «καυτά» κορμιά και σας τα παρουσιάζουμε! Απολαύστε τα και ελάτε να θυμηθούμε όλοι μαζί το απίστευτο καλοκαίρι!



πηγή:masternews.gr

Δείτε επίσης...

Sticky 6950450885877101383

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item