Αποκαλυτικό video “καίει” δικαστές που είναι σε ξενοδοχείο με ιερόδουλες – Δείτε το

Τέσσερις δικαστές στην Σανγκάη τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ύστερα από το αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβηκε στο ίντερνετ, που τους δείχνει να σ...

Τέσσερις δικαστές στην Σανγκάη τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ύστερα από το αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβηκε στο ίντερνετ, που τους δείχνει να συναναστρέφονται με κάποιες γυναίκες που φαίνεται ότι είναι ιερόδουλες σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

"Η εμπλοκή αυτών των τεσσάρων δικαστών σε αυτήν την υπόθεση κάνει την δικαιοσύνη να χάνει την αξιοπρέπειά της, βυθίζει στην ντροπή το δικαστικό σύστημα και καταφέρει πλήγμα στην δικαιοσύνη", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πειθαρχική επιτροπή των κομμουνιστικών αρχών της Σανγκάης.

Ο άνθρωπος ο οποίος οδήγησε στο ξέσπασμα αυτού του σκανδάλου, ο οποίος κατονομάζεται μόνον ως κ. Νι, ενήργησε αφού έχασε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό σε μια αστική δίκη στην οποία είχε παρέμβει ο ένας εκ των τεσσάρων δικαστών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Λόγω της δυσαρέσκειάς του για τον ρόλο του δικαστή αυτού, ο κ. Νι τον παρακολουθούσε μυστικά για ένα έτος, το οποίο του επέτρεψε να ανακαλύψει ότι αυτός είχε "πολλές ιδιοκτησίες και εξωσυζυγικές σχέσεις", γράφει η εφημερίδα Global Times.

Η πορνεία είναι θεωρητικά παράνομη στην Κίνα, αλλά είναι σχετικά διαδεδομένη στα ξενοδοχεία, τις σάουνες, τα καραόκι και στα κέντρα μασάζ. Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν συχνά το Διαδίκτυο για να καταγγείλουν τις ενέργειες που θεωρούν ότι αποτελούν πράξεις διαφθοράς.

Ο Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος έγινε πρόεδρος τον Μάρτιο, έχει δεσμευτεί για την καταπολέμηση της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα του κρατικού μηχανισμού – μιας μάστιγας η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, απειλεί το μέλλον του μοναδικού κόμματος που ασκεί την εξουσία.

Ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι η καταστολή θα πλήξει "τις μύγες και τις τίγρεις", δηλαδή τόσο τα μικρά στελέχη όσο και τα ηγετικά. Ωστόσο αυτή η μεγάλη επιχείρηση τύπου "καθαρά χέρια" δεν φαίνεται να έχει ακόμη αρχίσει.

Δείτε επίσης...

Ροζ Σκάνδαλα 339004742302393699
item