Αυτή είναι η καθηγήτρια που έκανε ομαδικό σεξ με μαθητές της... [βίντεο]

Σε ένα επίπεδο πιο πάνω αποφάσισε να πάει την αποπλάνηση των μαθητών μία καθηγήτρια από το Τέξας. Η 28χρονη, Brittni Nicole Colleps, καταδ...

Σε ένα επίπεδο πιο πάνω αποφάσισε να πάει την αποπλάνηση των μαθητών μία καθηγήτρια από το Τέξας.

Η 28χρονη, Brittni Nicole Colleps, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση, γιατί έκανε ομαδικό σεξ με πέντε μαθητές της!

Η Colleps δίδασκε Αγγλικά στο Λύκειο του Kennedale και επιδιδόταν σε ομαδικά με τους μαθητές της επί δύο ολόκληρους μήνες κατά τη διάρκεια του 2011, παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένη και είχε τρία παιδιά.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ένα βίντεο με τις περιπτύξεις των έξι ατόμων που είχε τραβήξει μαθητής διέρρευσε στο Διαδίκτυο. Η καθηγήτρια αναγκάστηκε να παραδοθεί, ενώ το απίστευτο βίντεο προβλήθηκε και στη δίκη της. Τρεις από τους πέντε μαθητές δήλωσαν στο δικαστήριο, ότι δεν ένιωσαν θύματα και πως δεν ήθελαν η καθηγήτριά τους να διωχθεί.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που κατέθεσαν στο δικαστήριο, η καθηγήτρια έπρεπε να καταδικαστεί ασχέτως αν τα θύματα ήταν ενήλικα, καθώς δεν παύει να είναι ανάρμοστη η σχέση δασκάλου-μαθητή. Ο σύζυγός της υπηρετούσε στο στρατό και ήταν σε αποστολή στο εξωτερικό, όταν η γυναίκα του επιδιδόταν στα σεχουαλικά παιχνίδια, ενώ στο δικαστήριο κατέθεσε ότι ναι μεν είναι έξαλλος μαζί της αλλά θα σταθεί στο πλευρό της γιατί έτσι είπε στους γαμήλιους όρκους του!

Δείτε επίσης...

Ροζ Σκάνδαλα 5028105918744966883
item