Σάλος από την αποκάλυψη του ροζ blog

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Espresso της Κυριακής» για το ροζ blog που «κλέβει» προσωπικές φωτογραφίε...

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Espresso της Κυριακής» για το ροζ blog που «κλέβει» προσωπικές φωτογραφίες από τα προφίλ των χρηστών του Facebook και τις ανεβάζει χωρίς τη συγκατάθεσή τους δημοσιεύοντας ονόματα και διευθύνσεις!
Πολλές κοπέλες που διατηρούν λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης επικοινώνησαν τρομοκρατημένες με τα γραφεία της εφημερίδας και εξέφρασαν την οργή τους για τη λειτουργία της ιστοσελίδας ksekοla.blοgspοt.cοm, τονίζοντας πως τρέμουν στην ιδέα ότι θα πέσουν θύματα των αδίστακτων διαχειριστών που δεν διστάζουν ακόμη και να εξυβρίσουν τα «θύματά» τους χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας νεαρής που για ευνόητους λόγους ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία της, η οποία δήλωσε πως ανακάλυψε τυχαία ότι είχε πέσει θύμα του blog, όταν ξαφνικά άρχισε να δέχεται «αιτήματα φιλίας» αλλά και μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο από αγνώστους που της ζητούσαν να συναντηθούν από κοντά. Οπως ανέφερε, όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας, «εισέπραξε» μια σειρά ειρωνικών μηνυμάτων. Ομως δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία, επειδή φοβήθηκε την αντίδραση των γονιών της αλλά και τη δημόσια διαπόμπευση.

Η ιστοσελίδα, η οποία έχει σπείρει πανικό και τρόμο σε εκατοντάδες κοπέλες που έχουν σελίδα στο Facebook, αλιεύει και στη συνέχεια δημοσιεύει τολμηρές φωτογραφίες γυναικών, τις οποίες συνοδεύει με σεξιστικά σχόλια αλλά και αρκετά προσωπικά στοιχεία. Ετσι οι επισκέπτες του blog έχουν τη δυνατότητα να δουν αυτές τις προσωπικές φωτογραφίες, ακόμη και να επικοινωνήσουν με τα «θύματα» στέλνοντας μηνύματα και αιτήματα φιλίας. Παρά τις έντονες αντιδράσεις εκατοντάδων μελών, η σελίδα που διατηρεί το blog στο Facebook έχει «πέσει» συνολικά έξι φορές αλλά έχει επανέλθει, ενώ το blog συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και να φιλοξενεί προκλητικές φωτογραφίες ανυποψίαστων κοριτσιών, πολλά από τα οποία δεν γνωρίζουν ότι έχουν μπει στο στόχαστρο των διαχειριστών της.
Espressonews.gr

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 4003396032183316310
item