Πουλούσε χάπια πoυ προκαλούσαν εξαήμερη στύση! - Πώς τον ανακάλυψε η αστυνομία

Συνελήφθη ένας 35χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε ηλεκτρονικό κατάστημα και μέσα από αυτό πουλούσε χάπια τύπου βιάγκρα.

Συνελήφθη ένας 35χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε ηλεκτρονικό κατάστημα και μέσα από αυτό πουλούσε χάπια τύπου βιάγκρα.

Ο ιδιοκτήτης λειτουργούσε ανενόχλητος την οn-line επιχείρησή του, όμως τον πρόδωσαν οι καταγγελίες των αγοραστών, οι οποίοι είχαν συνεχώς στύση, ακόμα και για έξι ημέρες.

Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε τον 35χρονο για παράνομη διακίνηση και διάθεση, μέσω διαδικτύου, φαρμακευτικών προϊόντων μη εγκεκριμένων από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ).

Ύστερα από καταγγελία και στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 366 χάπια. Όπως επιβεβαιώθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, τα σκευάσματα αυτά δεν είναι εγκεκριμένα για κυκλοφορία στη χώρα μας.

Τα χάπια που βρέθηκαν θα αποσταλούν στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ παράλληλα θα διενεργηθεί φορολογικός έλεγχος στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
newist.gr

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 3895684569508924903
item