Οργή και για τον δράκουλα φορτηγατζή: Μας παρουσιάζετε σαν υποψήφιους δολοφόνους

Με εξώδικο και προσφυγή στο ΕΣΡ οι αυτοκινητιστές ζητούν απόσυρση και του νέου τηλεοπτικού σποτ.

Με εξώδικο και προσφυγή στο ΕΣΡ οι αυτοκινητιστές ζητούν απόσυρση και του νέου τηλεοπτικού σποτ.

Την απόσυρση και της νέας «προσβλητικής», όπως αναφέρει, για τον κλάδο των αυτοκινητιστών διαφήμισης ζητεί η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ) με εξώδικό της προς την εταιρεία "Fastgroup AE", ενώ προσφεύγει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας.

Η ΟΦΑΕ σημειώνει ότι το περιεχόμενο του νέου τηλεοπτικού σποτ είναι παραπλήσιο του προηγούμενου για το οποίο απέστειλε πριν από λίγες μέρες εξώδικο.

Αυτήν την φορά, όπως αναφέρει στο εξώδικο, "ο φορτηγατζής, στον οποίο έχει την ατυχία να επιβιβάζεται πάλι μετά από auto stop ο ίδιος άτυχος νεαρός, είναι νεκρόφιλος, αποκαλύπτει μακάβριες εικόνες στο φόντο της καμπίνας, που αυτή τη φορά είναι μαύρο, και με νόημα απειλητικό ανακοινώνει στον έντρομο συνεπιβάτη του ότι θα κάνουν στάση αυτή τη φορά στα Καρπάθια (προφανής συσχετισμός με τον Δράκουλα των Καρπαθίων)".

Στη συνέχεια, επισημαίνει η ΟΦΑΕ προς την "Fastgroup AE", "εμφανίζεται ως από μηχανής Θεός η εταιρεία σας και η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων μέσω αυτής για να σώσει το νεαρό από τις ανώμαλες ορέξεις του φορτηγατζή, που αυτή τη φορά δεν είναι απλά έκφυλος και ανώμαλος, αλλά υποψήφιος δολοφόνος".

"Για άλλη μία φορά κατακλυζόμαστε από την δίκαιη αγανάκτηση και οργή των Ελλήνων αυτοκινητιστών και οδηγών, οι οποίοι διαπομπεύονται ποικιλότροπα από τη διαφημιστική σας καμπάνια για την οποία εύλογα πλέον οι πάντες διερωτώνται εάν αποσκοπεί περισσότερο στην προβολή των υπηρεσιών της εταιρίας σας η στη δυσφήμιση του κλάδου μας", προσθέτει, ενώ σημειώνει ότι "οι διαρροές στον Σαββατιάτικο (6/4/2013) τύπο με τις οποίες η εταιρία δήθεν εκφράζει την λύπη της για ότι συνέβη δεν πείθουν πλέον κανέναν".

Η Ομοσπονδία ζητεί την άμεση και οριστική διακοπή κάθε προβολής, επανάληψης, αναπαραγωγής, ανάρτησης και δημοσιοποίησης της εν λόγω διαφήμισης και κάθε άλλης, "η οποία προσβάλλει και δυσφημεί τον κλάδο των αυτοκινητιστών. Και επιτέλους την γενική παύση οποιασδήποτε άλλης ενέργειας προσβλητικής για τους αυτοκινητιστές και οδηγούς φορτηγών".

Δείτε επίσης...

Video 3342329820962437719
item