GNTM Spoiler - Βόμβα από τη Βίκυ Καγιά ανατρέπει τα πάντα: Στον τελικό οι 3 φιναλίστ θα είναι...

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για τον τελικό του GNTM , τη διαδικασία της ψηφοφορίας και το spoiler που ανατρέπει όλα όσα ξέραμε για την τελι...

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για τον τελικό του GNTM, τη διαδικασία της ψηφοφορίας και το spoiler που ανατρέπει όλα όσα ξέραμε για την τελική τριάδα.

Ένα τηλεφώνημα της Βίκυς Καγιά στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της Ευτυχείτε έβαλε βόμβα στα spoiler για το GNTM.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά τηλεφώνησε στην Κατερίνα Καινούργιου για να της ευχηθεί για την γιορτή της και αρχικά οι δυο τους έκαναν μια αναδρομή στη γνωριμία τους πολλά χρόνια πριν σε κανάλι.

Φυσικά ερωτήθηκε και για το GNTM δίνοντας στον αέρα πληροφορίες για τον τελικό και ένα τρελό spoiler για το GNTM.

Τι θα γίνει λοιπόν, στον μεγάλο τελικό;

Όταν η Βίκυ Καγιά ερωτήθηκε για τι θα δούμε στον τελικό και αν υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι αντίστοιχο με το περσινό φιάσκο η ίδια ξεκαθάρισε κάποια πράγματα. Αρχικά φέτος η ψηφοφορία δεν θα είναι δωρεάν για να μην επαναληφθεί ο περσινός πανικός που "έριξε" το σύστημα.

Όπως ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας, φέτος το σύστημα θα αλλάξει και δεν θα είναι free και 100% δωρεάν προκειμένου να περιορίσει την συμμετοχή του κόσμου.

"Όλα συνέβησαν και πέρασαν. Φέτος θα υπάρχει ένα άλλο σύστημα, το οποίο θα είναι πολύ προστατευμένο και μην ανησυχείτε καθόλου. Είναι άλλο σύστημα γιατί κακά τα ψέματα τα προηγούμενα δύο χρόνια ήθελε το κανάλι και η παραγωγή να μην πληρώσει ο κόσμος και να είναι μια live – δωρεάν ψηφοφορία. Είναι μια εκπομπή που έχει φανατικό κοινό και τους λατρεύαμε γι αυτό, μπαίναν όλοι μέσα σε ένα δευτερόλεπτο από όλη την υφήλιο που υπάρχουν Έλληνες και δεν άντεχε το σύστημα. Φέτος θα αλλάξει δυστυχώς αυτό και θα πρέπει κάπως αλλιώς να γίνει που δεν θα είναι free και 100% δωρεάν", είπε η Βίκυ Καγιά.

Το spoiler της Βίκυς Καγιά για την τριάδα του τελικού

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος την ρώτησε για τον τελικό του GNTM και το αν ισχύει ότι θα είναι ανδρική υπόθεση όπως γράφεται.

"Δύσκολα έρχομαι σε δύσκολη θέση" είπε η Βίκυ Καγιά ενώ απαντώντας στα εν λόγω δημοσιεύματα ότι θα δούμε μόνο αγόρια στον τελκό ξεκαθάρισε ότι:

"Δεν ισχύει στον τελικό. Δεν ξέρεις ποιος θα το πάρει, αυτό θα γίνει στο live. Αλλά δεν θα είναι μόνο αγόρια. Υπάρχουν και κορίτσια", δήλωσε.

Δείτε όλη την παρέμβαση της Βίκυς Καγιά στην εκπομπή του Open στο παρακάτω βίντεο.

Να πούμε εδώ ότι δημοσιεύματα ήθελαν τον Ηρακλή, τον Ανδρέα, τον Έντουαρντ και τον Αιμιλιάνο να φτάνουν στον τελικό, ωστόσο η Βίκυ Καγιά τα ανέτρεψε όλα.

πηγή

Δείτε επίσης...

Showbiz 8042159480851176752

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item