Απιστευτό! Τεμπέλης βάτραχος… μεταφέρεται από σαλιγκάρι!

Πόσο τεμπέλης μπορεί να είναι ένας… βάτραχος, όταν αντί να ρίξει ένα σάλτο μέχρι το απέναντι βραχάκι της λίμνης επίλεξε να καθίσει στο κα...


Πόσο τεμπέλης μπορεί να είναι ένας… βάτραχος, όταν αντί να ρίξει ένα σάλτο μέχρι το απέναντι βραχάκι της λίμνης επίλεξε να καθίσει στο καβούκι ενός σαλιγκαριού και να το χρησιμοποιήσει ως μεταφορικό μέσο; Κάτι τέτοιο σκέφτηκε ο φωτογράφος Nordin SeruyanLazy όταν είδε τη συγκεκριμένη σκηνή στο Βόρνεο της Ινδονησίας, και πιο συγκεκριμένα στον κήπο του σπιτιού του, και δεν πίστευε στα μάτια του.


«Μοιάζει να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνει μια βόλτα ή να πάει μέχρι απέναντι εφόσον βέβαια δεν τον πειράζει να… ταξιδέψει σε ρυθμούς χελώνας. Στη δεύτερη φωτογραφία, άλλωστε, η διαπραγμάτευση των δύο είναι… ξεκάθαρη!», λέει ο φωτογράφος για τον… ιδιόρρυθμο βάτραχο, που δεν φαίνεται παρόλα αυτά να είναι και πολύ εντυπωσιασμένος από τις υπηρεσίες που του παρέχονται από το σαλιγκάρι! «Το περιστατικό συνέβη πολύ γρήγορα και ο τεμπέλης βάτραχος απογειώθηκε σύντομα, για να φτάσει πιο γρήγορα στον προορισμό του», συμπλήρωσε ο Seruyan.

Δείτε επίσης...

Ζώα 6243468776576602955
item