Η πιο περιζήτητη νύφη της Ελληνικής Βουλής δεν έχει βρει ακόμη γαμπρό (φωτό)

Τέλος στις φήμες που την θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας έβαλε η βουλευτής της ΝΔ Ελενα Ράπτη, η οποία δήλωσε πως για να μπορέ...

Τέλος στις φήμες που την θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας έβαλε η βουλευτής της ΝΔ Ελενα Ράπτη, η οποία δήλωσε πως για να μπορέσει να παντρευτεί απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει έτερον ήμισυ και όπως ξεκαθάρισε η ίδια «δεν υπάρχει».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» τόνισε πως αυτόν τον καιρό ταξιδεύει συχνά στο.....
εξωτερικό, αφού είναι μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης για την αντιμετώπιση του φαινομένου της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Υπενθυμίζεται πάντως πως η κ. Ράπτη είναι η πλέον περιζήτητη «νύφη» της Βουλής, αφού εκτός από την εντυπωσιακή παρουσία της διαθέτει και εξίσου «εντυπωσιακή» κινητή και ακίνητη περιουσία.

Συγκεκριμένα -σύμφωνα με το πόθεν έσχες της που μόλις δημοσιεύτηκε- η Έλενα Ράπτη δήλωσε εισοδήματα της τάξεως των 138.868 ευρώ, ενώ επίσης διαθέτει καταθέσεις αξίας 691.000 σε ευρώ, 5.548 σε ελβετικά φράγκα και 7.243 σε αγγλικές λίρες.

Αν και, όπως συνηθιζόταν παλιά στις προίκες, αυτό που έχει σημασία είναι η ακίνητη περιουσία της «νύφης». Ένας τομέας στον οποίο η νεαρή βουλευτής επίσης διακρίνεται καθώς διαθέτει 35 συνολικά ακίνητα. Από αυτά τα 31 βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και περιλαμβάνουν έξι διαμερίσματα στο κέντρο, 13 αποθήκες, 4 καταστήματα και 8 γραφεία, ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται στην Χαλκιδική ( τρία σπίτια των 65 περίπου τ.μ. και ένα οικόπεδο 3,3 στρεμμάτων).

Όπως βλέπετε τίποτα δεν λείπει από τη ξανθιά βουλευτή Θεσσαλονίκης. Προικισμένη σε όλα της...

Δείτε επίσης...

Πολιτική 757252326728684975
item