Σοκαριστικό: Απόπειρα πολιτικής δολοφονίας στη Βουλγαρία μπροστά στην κάμερα (Video)

Μάρτυρες μιας σοκαριστικής σκηνής έγιναν οι σύνεδροι στη συνδιάσκεψη του «Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών»(ΚΔΕ) στη Βουλγαρία. Ένας ...


Μάρτυρες μιας σοκαριστικής σκηνής έγιναν οι σύνεδροι στη συνδιάσκεψη του «Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών»(ΚΔΕ) στη Βουλγαρία. Ένας νεαρός άνδρας ανέβηκε στο βήμα την ώρα της ομιλίας του προέδρου, Αχμέτ Ντογκάν και απείλησε να τον εκτελέσει με όπλο αερίου!

Οι τηλεοπτικές κάμερες των συνεργείων, κατέγραψαν σκηνές θρίλερ. Ευτυχώς το όπλο όπως αποδείχθηκε αργότερο, δεν εκπυρσοκρότησε και τις δύο φορές που ο δράστης πάτησε τη σκανδάλη. Αυτό έδωσε ευκαιρία στον ίδιο τον ομιλητή να ξεπεράσει το αρχικό σοκ και να αντιδράσει, ενώ αμέσως, οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του αλλά και στελέχη της ηγεσίας του ΚΔΕ όρμησαν πάνω στον δράστη και τον ξυλοκόπησαν άγρια, προτού συγκρατηθούν από πιο ψύχραιμους σύνεδρους.

Ο δράστης ονομάζεται Οκτάι Εμινμεχμέτοφ και έχει πλούσιο ποινικό μητρώο, με πολυάριθμες προσαγωγές αλλά και καταδίκες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, για ένοπλη ληστεία και άλλα εγκλήματα.
Δείτε επίσης...

Κόσμος 5088187257497290262
item