Gwyneth Montenegro: Η χλιδή στη βιομηχανία του σεξ, οι 10.000 άνδρες και το μοιραίο τροχαίο

Η χαμηλή αυτοεκτίμηση και το bullying ήταν οι δύο λόγοι που έσπρωξαν τη 18χρονη τότε Gwyneth Montenegro στα σκοτεινά μονοπάτια της βιομηχ...


Η χαμηλή αυτοεκτίμηση και το bullying ήταν οι δύο λόγοι που έσπρωξαν τη 18χρονη τότε Gwyneth Montenegro στα σκοτεινά μονοπάτια της βιομηχανίας του σεξ.

Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στη Mirror, ήταν η κοπέλα της διπλανής πόρτας που κανείς δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι θα γίνει συνοδός πολυτελείας.

"Κοιμήθηκα με 10.091 άνδρες, το 90% εκ των οποίων ήταν παντρεμένοι" σημειώνει, αποκαλύπτοντας πως κρατούσε ημερολόγιο στο οποίο κατέγραφε κάθε εμπειρία για να μπορέσει να συμβιβαστεί με τις επιλογές της.

"Δεν είναι κάτι που είχα βάλει στόχο. Η κοκαΐνη και η χλιδάτη ζωή έγιναν εθισμός και κάπως έτσι πέρασαν 12 χρόνια από τη ζωή μου."

"Οι άνδρες δεν απατούν αν παίρνουν όσο σεξ χρειάζονται κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Απατούν για να ικανοποιήσουν τις βιολογικές τους επιθυμίες", σημειώνει.


Οι ανέσεις που της προσέφεραν εκατομμυριούχοι πελάτες της ήταν εξωφρενικές, ενώ στους γονείς της έλεγε ότι απέκτησε μια μικρή περιουσία από το μόντελινγκ.

Επισημαίνει ότι δεν έχουν να κάνουν όλα με την ερωτική συνεύρεση αλλά και τη δυνατότητα να ικανοποιείς τη φαντασία των πελατών, να είσαι καλή συντροφιά και καλή ακροάτρια.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι και η αποκάλυψη σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, με την Gwyneth Montenegro να δίνει τον τίτλο του καλύτερου σε έναν 84χρονο άνδρα.

"Ορισμένες φορές ξόδευαν ακόμα και 2.000 δολάρια το βράδυ για δείπνο και σαμπάνια. Ήταν μια επιτυχημένη ζωή με ένα μεγάλο προσωπικό τίμημα. Ήμουν πολύ μόνη και απομονωμένη. Είχα πολύ λίγους φίλους.

Αποκόβεσαι από την κοινωνία. Ζεις αυτή τη διπλή ζωή, κρατώντας το μυστικό. Τη μια στιγμή είσαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και την άλλη φοράς πολυτελή φορέματα και σέξι εσώρουχα. Είναι ο απόλυτος ορισμός της διπλής ζωής".


Υπήρχε όμως και μια πιο σκοτεινή πλευρά στο επάγγελμα που είχε επιλέξει, καθώς κατέληξε να εθιστεί στην κοκαΐνη και το αλκοόλ, παίρνοντας ναρκωτικά τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα.

"Με πλησίαζαν πελάτες που είχαν περισσότερα χρήματα και έτσι εκτέθηκα στην κοκαΐνη για πρώτη φορά γύρω στα 25 και σκέφτηκα γιατί όχι;

Δοκίμαζα την καλύτερη κοκαΐνη από τους πολυεκατομμυριούχους πελάτες μου και πραγματικά το απολάμβανα".

Σε μία περίοδο είχε φτάσει στο σημείο να παίρνει ναρκωτικά πέντε φορές την εβδομάδα και τότε ενεπλάκη σε ένα τροχαίο που λίγο έλειψε να της στερήσει τη ζωή. Τότε αποφάσισε να ξεφύγει από τον τρόπο ζωής που είχε επιλέξει.


Ενώ ήταν στο νοσοκομείο, απεξαρτήθηκε και αποκάλυψε στους γονείς της όλη την αλήθεια και αφού συνήλθε ξεκίνησε μαθήματα για να γίνει πιλότος, τομέας στον οποίο απασχολείται σήμερα.

"Μετά το τροχαίο συνειδητοποίησα ότι ζούμε μόνο μια φορά και θέλω να το κυνηγήσω", σημείωσε, τονίζοντας πως οι γονείς έδειξαν πλήρη κατανόηση και πλέον μπορούν να αισθάνονται περήφανοι για εκείνη.

Ενώ το κρατούσε κρυφό από τους συναδέλφους της, η Gwyneth εξέδωσε βιβλίο με τις εμπειρίες της και η 36χρονη πλέον πρώην συνοδός πολυτελείας σκέφτεται να αναζητήσει το άλλο της μισό μόλις μπει στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της.

Δείτε επίσης...

Sticky 5827304252982139444

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item