Σεισμός στην κοσμική Αθήνα από τη σύλληψη γνωστού dj

Εντρομη η κοσμική Αθήνα, άκουσε την είδηση για τη σύλληψη γνωστού 30χρονου dj που προμήθευε με κοκαΐνη καταστηματάρχες γνωστός κέντρων δι...


Εντρομη η κοσμική Αθήνα, άκουσε την είδηση για τη σύλληψη γνωστού 30χρονου dj που προμήθευε με κοκαΐνη καταστηματάρχες γνωστός κέντρων διασκέδασης....

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο «μάγο» της κονσόλας, όταν εντόπισαν πάνω του την ποσότητα των 30 γραμμαρίων κοκαΐνης, ωστόσο σύμφωνα με την έρευνα, ο νεαρός είχε προλάβει ήδη να διοχετεύσει το εμπόρευμα του στους πελάτες του σε Κολωνάκι και Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με την Espresso, ο dj -με πολλές συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες της hip hop-που είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα πάρτι στο Super Paradise της Μυκόνου, συνελήφθη κοντά στο Κολωνάκι τη στιγμή που πήγαινε σε ραντεβού, για να πουλήσει 3 γραμμάρια κοκαΐνης σε ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης.

Πλέον οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τις επαφές του 30χρονου στο κινητό του τηλέφωνο, προκειμένου να εντοπίσουν τα άτομα – πελάτες στους οποίους πουλούσε τα ναρκωτικά. Ωστόσο, αυτό έχει προκαλέσει τρόμο στην κοσμική Αθήνα, αφού όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το τηλέφωνο είναι γεμάτο από ονόματα γνωστών καλλιτεχνών, οι οποίοι φοβούνται μην βρεθούν μπλεγμένοι.

Δείτε επίσης...

Showbiz 2384202590880435589
item