Δείτε τον Αλέξη Γεωργούλη να κάνει Sex με την Μαρίνα Καλογήρου

 Οι σκηνές είναι καυτές και βεβαίως είναι όλες στο πλαίσιο της Τέχνης. Πρόκειται ίσως για την πιο καυτή σκηνή που έχει παίξει ποτέ ο Αλέξη...

 Οι σκηνές είναι καυτές και βεβαίως είναι όλες στο πλαίσιο της Τέχνης. Πρόκειται ίσως για την πιο καυτή σκηνή που έχει παίξει ποτέ ο Αλέξης…ο οποίος απολαμβάνει τα χάδια και τον έρωτα της Μαρίνας.

Είναι το 2002 και η ταινία «Άυριο θά ναι αργά» .Τυχερό αγόρι. Τι λέει το σενάριο και τι οι κριτικές εκείνη την εποχή; Σύμφωνα με sites και συναδέλφους που γνωρίζουν τα της ταινίας…

«Ο Αντώνης Μάινας είναι ένας νεαρός κατάδικος που βγαίνει από τη φυλακή με 48ωρη άδεια, για την κηδεία της γιαγιάς του. Ο μικρότερος αδελφός του, ο Σήφης τον θαυμάζει και προσπαθεί να του μοιάσει.

O Σήφης θέλει να περάσουν μαζί τις λίγες ώρες της «ελευθερίας» του αδελφού του και να μοιραστούν το πένθος τους. Όμως ο Αντώνης γνωρίζεται με την Όλια, μια κοπέλα που έχει εγκαταλείψει το σπίτι της κι ο φίλος της την σπρώχνει στην πορνεία. Ο Αντώνης και η Όλια ερωτεύονται και αστραπιαία αποφασίζουν να παντρευτούν. Η επιστροφή στη φυλακή μπορεί να περιμένει.

Η Λάγια Γιούργου, στη δεύτερή της προσπάθεια μεγάλου μήκους, δημιουργεί μια ταινία με τα συστατικά της επιτυχίας: Όμορφους πρωταγωνιστές, παρανομία, έρωτα. Με φόντο τις φτωχές και λαϊκές συνοικίες της Αθήνας, ακολουθούμε για μερικά 24ωρα τη ζωή των τριών νέων που έρχονται αντιμέτωποι με σκληρά διλήμματα και έντονα αισθήματα.

Στον πρώτο ρόλο, ο ανερχόμενος ζεν πρεμιέ, Αλέξης Γεωργούλης στο ρόλο του σκληρού Αντώνη. Δίπλα του η επίσης ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη Μαρίνα Καλογήρου, ενώ πολύ θετικές εντυπώσεις αφήνει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στην πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση.


Marina Kalogirou - Avrio tha 'nai Arga από papuraverde

Δείτε επίσης...

Video 5242448772192072705
item