Ο εξωγήινος που αναστάτωσε τη Νότια Αφρική και το... τραγικό μυστικό του [φωτο]

Αίσθηση προκάλεσαν πρόσφατα στη Νότιο Αφρική φωτογραφίες τραβηγμένες από έναν υπάλληλο σε εθνικό πάρκο που δείχνουν ένα πλάσμα που μοιάζει...

Αίσθηση προκάλεσαν πρόσφατα στη Νότιο Αφρική φωτογραφίες τραβηγμένες από έναν υπάλληλο σε εθνικό πάρκο που δείχνουν ένα πλάσμα που μοιάζει με εξωγήινο και έδωσαν πολλή τροφή για σκέψη στους κατοίκους της χώρας.

Ο Λεγουέλ Ντίξον είχε τραβήξει αυτές τις φωτογραφίες κοντά στην περιοχή Nature 's Valley, που αποτελεί δημοφιλές τουριστικό προορισμό, ενώ το... άψυχο σώμα του εξωγήινου είχε ανακαλύψει ο 17χρονος γιος του.

Ωστόσο, η δρ. Μαγκνταλένα Μπράουμ, που εργάζεται σε μια κτηνιατρική κλινική της περιοχής είχε διαφορετική άποψη και αποκάλυψε μια από τις πολλές τραγικές ιστορίες της σοφής φύσης.

«Είναι εμφανές ότι δεν πρόκειται για εξωγήινο αλλά για ένα νεκρό μωρό μπαμπουίνου» ανέφερε η κυρία Μπράουμ.

Οταν ρωτήθηκε γιατί το κουφάρι έχει αυτό το περίεργο σχήμα τόνισε ότι πιθανότατα το μωρό πέθανε και η μητέρα του συνέχισε να το μεταφέρει κολλημένο πάω στο σώμα της με αποτέλεσμα να δεχθεί πολλά χτυπήματα.

«Εχουμε παρατηρήσει αρκετές περιπτώσεις κατά τις οποίες οι μητέρες αρνούνται να δεχθούν οτι τα παιδιά τους είναι νεκρά και συνεχίζουν να τα κουβαλάνε μαζί τους, ακόμη και για τρεις ή τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες μέχρι να αποδεχθούν το μοιραίο» εξηγεί η Μαγκνταλένα Μπράουμ.

Τα μωρά των πιθηκοειδών έρχονται στον κόσμο εντελώς αβοήθητα, περνούν μια πολύ αργή διαδικασία ωρίμανσης και εξαρτώνται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τις μητέρες τους ακόμη και για τη μεταφορά τους.



Δείτε επίσης...

Περίεργα 1233818637746293656
item