Τα πρώτα λόγια της κοπέλας του Τόμας Πρωτόπαπα για τον κοσμο που την συμπαραστάθηκε μετά το θάνατό του..

Ενάμισης μήνας έχει περάσει από τον χαμό του Τόμας Πρωτόπαπα και η κοπέλα του, η Ιωάννα, όλο αυτόν τον καιρό πενθούσε σιωπηλή έχοντας στο ...

Ενάμισης μήνας έχει περάσει από τον χαμό του Τόμας Πρωτόπαπα και η κοπέλα του, η Ιωάννα, όλο αυτόν τον καιρό πενθούσε σιωπηλή έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και λίγους φίλους.

Η Ιωάννα από την πρώτη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος του Τόμας στην Αττική Οδό βρέθηκε στο πλευρό του και δεν έφευγε λεπτό από το νοσοκομείο.
Κρατώντας το χέρι του Τόμας, με μια εικόνα της Παναγίας δίπλα της, του διάβαζε προσευχές και ήλπιζε ότι ο καλός της θα ανοίξει τα μάτια του και θα συνεχίσουν τη ζωή τους.
Το θαύμα όμως που περίμενε δυστυχώς δεν έγινε ποτέ. Στις 22 Μαΐου, ο Τόμας πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων και η Ιωάννα έμεινε πίσω να προσπαθεί να διαχειριστεί τη μεγάλη απώλεια.


Όλο αυτό το διάστημα φίλοι της, αλλά και εντελώς άγνωστοι της συμπαραστάθηκαν μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, με λόγια παρηγοριάς. Όλους αυτούς λοιπόν σήμερα η Ιωάννα θέλησε να τους ευχαριστήσει.
Σπάζοντας τη σιωπή της έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για όλους εκείνους που βρέθηκαν στο πλευρό της τις δύσκολες αυτές στιγμές.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους πραγματικά, γι’ αυτό το κύμα αγάπης και συμπαράστασης που μου στείλατε. Χωρίς να σας γνωρίζω όλους, σας αισθάνθηκα πλάι μου. Δεν απάντησα τόσο καιρό, αλλά διάβασα όλα τα μηνύματά σας και τα κρατάω μαζί μου, ένα προς ένα, σαν πολύτιμο φυλαχτό. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί ο Τόμας. Να είστε πάντα καλά, σας ευχαριστώ για ΟΛΑ.  Ιωάννα», έγραψε το νεαρό κορίτσι, δείχνοντας πως ακόμα πονά για το χαμό του αγαπημένου της.

Δείτε επίσης...

Showbiz 6083849248121174102
item