Μια γυναίκα οδηγός, σε αγώνες επιτάχυνσης αυτοκινήτων στις Σέρρες!

Το όνομά της είναι Μαρία Μπαχτσεβανίδου, είναι νέα όμορφη και πολύ γλυκιά, αλλά όταν πιάνει το τιμόνι γίνεται  τίγρης. Η Μαρία θα λάβει μέ...

Το όνομά της είναι Μαρία Μπαχτσεβανίδου, είναι νέα όμορφη και πολύ γλυκιά, αλλά όταν πιάνει το τιμόνι γίνεται  τίγρης.

Η Μαρία θα λάβει μέρος με το υπέροχο αμάξι της σε κάτι εντελώς ανδροκρατούμενο σε event επιτάχυνσης αυτοκινήτων, που θα γίνει στις Σέρρες στις 28, 29 και 30 Ιουνίου.


Αυτό είναι το αμάξι της που υπόσχεται πολλά!

Ρωτήσαμε τη Μαρία πως βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε κάτι που σε όλες τις άλλες γυναίκες φαίνεται δύσκολο και άκρως ανδρικό... αν φοβάται και αν οι άντρες αντίπαλοί της την βλέπουν με ...μισό μάτι...

Πως έτυχε εσύ ένα κορίτσι να "μπλέξεις" με αγώνες επιτάχυνσης αυτοκινήτων; (dragster)
Το μικρόβιο μου μπήκε από τον πατέρα μου που έφερνε συνέχεια στο σπίτι περιοδικά αυτοκινήτων! Πάντα μου άρεσε και ήθελα να ασχοληθώ με το αυτοκίνητο αγωνιστικά. Όταν γνώρισα τον αρραβωνιαστικό μου τον Πέτρο που έτρεχε σε αγώνες η επιθυμία μου έγινε μεγαλύτερη! Βέβαια εκείνος στην αρχή δεν ήθελε να τρέξω αφού θεωρούσε ότι οι αγώνες αυτοκινήτου είναι αποκλειστικά αντρική... υπόθεση!

"Είναι η δεύτερη φορά που θα τρέξω σε αγώνα! Κάθε φορά που ειμαι στο φανάρι με πιάνει ταχυκαρδία και η αδρεναλίνη φθάνει στα ύψη αλλά περνάω υπέροχα! Είναι φοβερή εμπειρία!

Οι άντρες αντίπαλοί σου σε αντιμετωπίζουν με διστακτικότητα; Έχεις νιώσει ότι σε ...κοιτάνε περίεργα επειδή είσαι γυναίκα; Είναι αλήθεια ότι τους φαίνεται περίεργο που μια γυναίκα είναι ανάμεσά τους και ...υποτιμούν λίγο τη δύναμή μου αλλά θα τους αποδείξω πόσο καλή μπορεί να είναι μια γυναίκα στο τιμόνι!

Για αυτούς που... ξέρουν, να αναφέρουμε ότι το αυτοκίνητο της Μαρίας είναι 325 άλογα, IBIZA CUPRA TSI DSG.

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 3914498667076483915
item