Τι κερδίζεις και τι χάνεις κάνοντας σχέση με παντρεμένο;;;

Έκανες σχέση με παντρεμένο. Και τι έγινε θα μου πεις, η πρώτη είσαι ή η τελευταία. Αυτού του είδους οι σχέσεις όμως δεν είναι σαν της άλλε...

Έκανες σχέση με παντρεμένο. Και τι έγινε θα μου πεις, η πρώτη είσαι ή η τελευταία. Αυτού του είδους οι σχέσεις όμως δεν είναι σαν της άλλες σχέσεις. Εδώ τα πάθη είναι μεγαλύτερα, όπως και οι κίνδυνοι. Για σένα κυρίως, όμως ενίοτε και για τον παντρεμένο άντρα.

Πριν εμβαθύνουμε στην εμπειρία ας δούμε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Ας μετρήσουμε από την δική σου πλευρά, τι κερδίζεις και τι χάνεις από μια τέτοια ερωτική σχέση. Έτσι ώστε εσύ να αποφασίσεις αν αξίζει το ρίσκο να περάσεις την απαγορευμένη γραμμή.


Τα συν

Μια σχέση με έναν παντρεμένο άντρα είναι σαν το απαγορευμένο φρούτο, είναι γλυκό, αλλά και επικίνδυνο:

1. Συναρπαστική εμπειρία – το γεγονός ότι κάνεις κάτι απαγορευμένο σε ανάβει ερωτικά. Πολλά νεαρά κορίτσια αναζητούν σεξ με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας πιστεύοντας ότι αυτοί είναι πιο ώριμοι, πιο κατασταλαγμένοι στην ζωή τους, είναι οικονομικά ανεξάρτητοι οπότε μπορεί να τους ζητήσουν χαρτζιλίκι εάν χρειαστούν. Τα δωράκια μετά το σεξ είναι προσδοκώμενα και επιθυμητά.

2. Σεξ χωρίς δεσμεύσεις – ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών αναζητούν παράνομο εραστή αφού ξέρουν ότι το σεξ μαζί του θα είναι πολύ καλύτερο από ότι με τον σύζυγο τους. Ο εραστής της κάνει να νιώθουν ελεύθερες και ωραίες, της χαλαρώνει, της διασκεδάζει, της κάνει να νιώθουν επιθυμητές ως γυναίκες και ως αντάλλαγμα δεν ζητάει τίποτε εκτός από το κορμί τους. Κορμί που με την θέληση τους το δίνουν. Στον εραστή δεν του μαγειρεύεις, δεν τον πλένεις, δεν του κοιτάζεις τα παιδιά, περνάς όμορφα κάνεις ποιοτικό σεξ. Ε, τι να θέλει μια γυναίκα περισσότερο; Το σεξ με έναν άγνωστο άνδρα είναι μια απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα και τον πολυάσχολο τρόπο ζωής.

3. Φανταστικό σεξ – Η πρώτη φορά που κάνεις σεξ με έναν άγνωστο είναι και η καλύτερη αφού δεν ξέρεις τι να περιμένεις και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε μια προσπάθεια επιβεβαίωσης και αυτοεπιβεβαίωσης. Το ίδιο και εκείνος, ειδικά αν είναι παντρεμένος, μαζί σου θα θελήσει να κάνει πράγματα που δεν μπορεί να κάνει με την γυναίκα του, και θα σου προσφέρει ηδονή που δεν μπορεί να σου την δώσει ο δικός σου άντρας, ειδικά όταν έχεις στην πλάτη σου 10 χρόνια γάμου.

Το σεξ με έναν παντρεμένο άντρα είναι μια πολύ καλή εμπειρία… αλλά μόνο τότε, όταν δεν διαπλέκονται τα συναισθήματα σας. Με τον χρόνο όμως, σε μια παράλληλη σχέση μπορεί ο ένας να ερωτευτεί και τότε αρχίζουν τα προβλήματα. Βασικός κανόνας στης παράλληλες σχέσεις είναι να μην υποκύψεις στα συναισθήματα σου. Κάνεις σεξ για το σεξ και δεν τον αφήνεις να βρει δίοδο προς την καρδιά σου. Και εσύ αλλά και αυτός ξέρετε πολύ καλά ότι είστε παντρεμένοι και θέλετε να μείνετε παντρεμένοι και όχι να παντρευτείτε μεταξύ σας.

Τα μείον

1. Στην γυναίκα αρχίζει να μην της φτάνει ο χρόνος που περνά με τον εραστή και θέλει ολοένα και περισσότερο χρόνο, ο εραστής δεν μπορεί να ανταποκριθεί καθώς έχει οικογενειακές υποχρεώσεις….. και έρχεται η πρώτη στιγμή απογοήτευσης.

2. Σταδιακά, η γυναίκα αναρωτιέται ότι αφού αυτός ο άντρας είναι μαζί της, τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην οικογένειά του και αυτός προσπαθεί να το λύσει χρησιμοποιώντας την ως δεκανίκι. Όμως τι θα γίνει μόλις την βαρεθεί; Απλά θα πάει στην επόμενη. Μια παράλληλη εφήμερη σχέση που ξεκίνησε με μοιχεία, πάντα τελειώνει με τον ίδιο τρόπο.

3. Σε όλες της γιορτές η γυναίκα θα είναι μόνη της, μπορεί να είναι με τον σύζυγο της και την οικογένεια της όμως εκείνη θέλει να είναι με τον εραστή της αφού μαζί περνούν καλύτερα όμως εκείνος πρέπει να είναι με την γυναίκα του. Μπορεί να αρχίσουν και τα ψέμματα, ότι δηλαδή θα την χωρίσει όμως πρέπει να είσαι πολύ ανόητη για να τα πιστέψεις.

4. Αν εμφανιστεί η ζήλια, τότε και αυτή η σχέση έχει τελειώσει. Ο παντρεμένος άντρας ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ νέα σοβαρή σχέση, ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ. Σεξ με μια κοπέλα διαφορετική από την γυναίκα του. Να το θυμάσαι αυτό πριν ξεκινήσεις όποια εφήμερη σχέση.

Πιστεύω ότι έχεις ήδη αποφασίσει αν θα κάνεις τον κόπο να μπεις σε μια δοκιμασία αναζητώντας σεξ σχέσεις με παντρεμένους, ή θα ψάξεις για ελεύθερα αγόρια για έναν σοβαρό δεσμό.

Μια συμβουλή : Πάντα το σεξ με πόρνες βγαίνει φθηνότερο από μια παράλληλη σχέση.

Δείτε επίσης...

Σχέσεις 4479268106440284067
item