Ληστής χαρίζει ζωή με τον θάνατό του!!!

Ο ληστής βρέθηκε αντιμέτωπος με αστυνομικό σε φούρνο. Από τη μάχη που ακολούθησε έπεσε νεκρός και η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα...

Ο ληστής βρέθηκε αντιμέτωπος με αστυνομικό σε φούρνο.

Από τη μάχη που ακολούθησε έπεσε νεκρός και η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του για μεταμόσχευση.

Με μεταγωγικό αεροπλάνο C-130 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας αποστέλλεται απόψε στην Ελλάδα το συκώτι νεαρού άνδρα που πυροβολήθηκε από αστυνομικό ενώ επιχειρούσε ληστεία σε φούρνο τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το αεροπλάνο έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να παραλάβει το ήπαρ με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, προκειμένου να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένει λήπτης για μεταμόσχευση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της Δευτέρας ο νεαρός άνδρας πήγε να ληστέψει φούρνο σε προάστιο της Λευκωσίας υπό την απειλή μεγάλου μαχαιριού και βρέθηκε αντιμέτωπος με αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν σε ειδική αποστολή έξω από τον φούρνο.

Ο επίδοξος ληστής αρνήθηκε να αφήσει το μαχαίρι και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του αστυνομικού, ο οποίος τον πυροβόλησε αρχικά στο πόδι και στη συνέχεια, όταν προσπάθησε και πάλι να τον χτυπήσει με το μαχαίρι, τον πυροβόλησε στο στήθος και στο κεφάλι.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Λευκωσίας ενημέρωσαν χθες την οικογένειά του ότι είναι κλινικά νεκρός και οι συγγενείς του έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για λήψη των οργάνων του για μεταμόσχευση.

newsit

Δείτε επίσης...

Κοινωνία 1651093263315995939
item