ΣΟΚ! Νόμιζε ότι το σπίτι του είχε καταληφθεί από φαντάσματα, έβαλε κρυφή κάμερα και... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΔΕ!

Έβαλε κρυφή κάμερα και ανακάλυψε… σκάνδαλο! Ένας άντρας από την Τασμανία αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ίδιο του το σπίτι, γιατ...

Έβαλε κρυφή κάμερα και ανακάλυψε… σκάνδαλο! Ένας άντρας από την Τασμανία αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ίδιο του το σπίτι, γιατί πίστευε ότι ήταν στοιχειωμένο και ότι είχε καταληφθεί από… φαντάσματα!

Όταν επέστρεψε από τη δουλειά του για να δει τι είχε καταγράψει η κάμερα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Αντί για… αέρινες υπερφυσικές υπάρξεις, ανακάλυψε ότι η επί 11 χρόνια σύντροφός του είχε ερωτικές σχέσεις με τον ανήλικο γιο του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η 28χρονη γυναίκα δήλωσε ένοχη για σύναψη ερωτικής σχέσης με ανήλικο, υποστηρίζοντας όμως ότι δε γνώριζε ότι τα 16 έτη ήταν κάτω από το νόμιμο όριο για συγκατάθεση σε ερωτική επαφή.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ακούστηκε ότι η σχέση της 28χρονης με τον 16χρονο γιο του επί 11 χρόνια συντρόφου της ξεκίνησε όταν μια μέρα πήγε στο δωμάτιό του για να συζητήσουν για τα μαθήματα οδήγησης που θα έκανε.

Η συζήτηση μετατράπηκε σε φλερτ, πειράγματα, προχώρησε στα φιλιά και τα χάδια και κατέληξε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Μάλιστα, οι δυο τους συναντήθηκαν κι άλλες φορές σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου έκαναν σεξ.

Όταν ο πατέρας του παιδιού είδε το βίντεο, ζήτησε εξηγήσεις από τη σύντροφό του, η οποία τότε του είπε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και ότι η κατάσταση δεν είχε προχωρήσει πέρα από το στάδιο του αγγίγματος. Όμως ο γιος του τού είπε μια διαφορετική ιστορία…

Ο πατέρας στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη.

Η δίκη συνεχίζεται...

Δείτε επίσης...

Ροζ Σκάνδαλα 76738419080618275
item