Η ληστεία της χρονιάς σε τράπεζα της Λάρισας. Άρπαξαν 1.000.000€!

Εντυπωσιακή και ταχύτατη σε εκτέλεση η ληστεία Οι δράστες μπήκαν στην τράπεζα χωρίς κουκούλες από πόρτα που βρήκαν ανοιχτή.

Εντυπωσιακή και ταχύτατη σε εκτέλεση η ληστεία

Οι δράστες μπήκαν στην τράπεζα χωρίς κουκούλες από πόρτα που βρήκαν ανοιχτή.

Δύο ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν, γύρω στις 08.30 το πρωί, σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Λάρισα, στην κεντρική πλατεία και απειλώντας τους υπαλλήλους κατάφεραν να φύγουν με ένα ποσό που αγγίζει το 1εκ.€. Οι δράστες - ένας ψηλός και ένας κοντός σύμφωνα με καταθέσεις υπαλλήλων - μπήκαν από την πίσω πλαϊνή πόρτα της τράπεζας που ήταν ανοιχτή.

Με όπλα και καλάσνικοφ ακινητοποίησαν τον διευθυντή και τους υπαλλήλους, άνοιξαν τα χρηματοκιβώτια και πήραν τον δρόμο της εξόδου. Οι ληστές βγήκαν από ένα παραθυράκι του ημιορόφου, πέρασαν στον φωταγωγό και πήδηξαν σε παρακείμενη νεοαναγειρόμενη οικοδομή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έξω από την τράπεζα περίμεναν οι δύο συνεργοί των ληστών σε ένα πράσινο αυτοκίνητο Xsara. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι δράστες δεν φορούσαν κουκούλες, ενώ φαίνεται να γνώριζαν καλά το εσωτερικό της τράπεζας.

Το αυτοκίνητο των δραστών φέρεται να έχει εντοπιστεί σε χωριό έξω από τη Λάρισα, όχι όμως και οι ληστές που πρόλαβαν να φύγουν με τα χρήματα. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους συνεχίζονται, με μπλόκα και ελέγχους σε διάφορα σημεία της περιοχής.

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 8650178852105509063
item