Τσιμουδιά η Γιάννα για το «Greek Drama» των Ολυμπιακών που μας οδήγησε στην χρεοκοπία!

Ούτε λέξη για το μεγάλο «σκάνδαλο» των υπερτιμολογήσεων, των αλόγιστων εξόδων, των πολυτελών ταξιδιών και  δεξιώσεων δεν  γράφει η στο βιβ...

Ούτε λέξη για το μεγάλο «σκάνδαλο» των υπερτιμολογήσεων, των αλόγιστων εξόδων, των πολυτελών ταξιδιών και  δεξιώσεων δεν  γράφει η στο βιβλίο της “My Greek Drama” η επικεφαλής του «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, αντιθέτως όχι μόνο κάνει σαν να μην γνωρίζει τίποτα για τις απίστευτες καταγγελίες για το μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά θεωρεί τον εαυτό της νικήτρια και προειδοποιεί ότι θα επιστρέψει δριμύτερη για να πρωταγωνιστήσει όπως λέει ξανά σε ένα καλύτερο κεφάλαιο που θα γραφεί στο μέλλον.

Την ώρα λοιπόν που ξετυλίγεται το κουβάρι για το μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών αγώνων πως ο «Αθήνα 2004» έπαιρνε αθρόες επιδοτήσεις από τα χρήματα του ελληνικού λαού για να καλύπτει τα τεράστια ελλείμματά του με τις υπερκοστολογήσεις των ολυμπιακών έργων, η κα Αγγελοπούλου με μεγάλη έπαρση και ιδέα για τον εαυτό της  γράφει στο βιβλίο της:«Είμαι περήφανη που πριν 10 χρόνια έγινα πρότυπο ηγεσίας για τη χώρα μου . Είμαι σίγουρη ότι όχι μόνο μπορώ να κάνω τη διαφορά αλλά ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά στις ζωές των εξαιρετικών ηγετών που με τη σειρά τους θα κάνουν τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων».

Και μπορεί για τον εαυτό της να μιλά με τα καλύτερα λόγια, δεν κάνει όμως το ίδιο η κα Αγγελοπούλου για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, χαρακτηρίζοντας εμμέσως τον «αδιάφορο» για το "μεγάλο έργο" που είχε καταφέρει η κα Αγγελοπούλου.

«Μετά από 4 χρόνια επίπονου αγώνα , αμφιβολίες και νίκες φαίνονταν ότι όλοι ήταν ενθουσιασμένοι που βρισκόντουσαν στην Αθήνα, εκτός από τον πρωθυπουργό» γράφει, επιρρίπτοντας ευθύνες και στον τότε οικονομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού και μετέπειτα υπουργό οικονομικών Νίκο Χριστοδουλάκη.

«Ολυμπιακά» βέλη όμως ρίχνει η κυρία του «Αθήνα 20Ο4» και στον τότε Δήμαρχο Αθηναίων και νυν υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο, γράφοντας πως ο κος Αβραμόπουλος "είχε χλομιάσει από το θυμό του",  όταν η κα Αγγελοπούλου ανέλαβε την προεδρία της επιτροπής των αγώνων!

«Είναι ο τυπικός πολίτικός που δεν κάνει τίποτα από την πραγματική δουλειά αλλά είναι πάντα έτοιμος να καρπωθεί τα εύσημα για τα επιτεύγματα των άλλων» προσθέτει η κα Αγγελοπούλου, εξαπολύοντας πυρά και εναντίον των συμβούλων του Κ.Σημίτη.

Οι αντιδράσεις

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις από τους «πρωταγωνιστές» του βιβλίου "My Greek Drama" για όλα όσα γράφει η Αγγελοπούλου.

Πρόσωπα εμπιστοσύνης του κου Καραμανλή απέδωσαν την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού, με τη φράση «ο πρόεδρος δεν ασχολήθηκε ποτέ με την Αγγελοπούλου, θα ασχοληθεί τώρα;”, ενώ οι συνεργάτες του κου Αβραμόπουλου  τόνισαν πως ο υπουργός δεν χλομιάζει ποτέ , απλώς κοκκινίζει όταν ακούει ανοησίες.

Από την πλευρά του ο κος Χριστοδουλάκης , όταν έμαθε τα «γραπτά» της Αγγελοπούλου, είπε «ναι, τα γράφει αυτά , γιατί της έκοβα λεφτά. Αυτή είναι δουλειά του υπουργού οικονομικών και εγώ έκανα όπου μπορούσα οικονομίες».

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 2607128284176739065
item