ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Σκότωσε κόμπρα με τον ίδιο τρόπο που σε σκοτώνει κι αυτή...

Είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα και δηλητηριώδη φίδια του πλανήτη που στέλνει στο θάνατο κάθε χρόνο δεκάδες ανθρώπους ενώ πολλοί ανατριχιά...

Είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα και δηλητηριώδη φίδια του πλανήτη που στέλνει στο θάνατο κάθε χρόνο δεκάδες ανθρώπους ενώ πολλοί ανατριχιάζουν ακόμη και στην ιδέα ότι θα βρεθούν δίπλα της.

 Όλα αυτά όμως φαίνεται πως δεν ισχύουν για όποιον κατάγεται από το Νεπάλ.

Αγρότης από την περιοχή του Κατμαντού που έπεσε πάνω σε μια κόμπρα αντί να τρομάξει και να το βάλει στα πόδια, έμεινε να παλέψει με το φίδι.

Ακόμα και τη στιγμή που δέχτηκε το τσίμπημα της άρπαξε την κόμπρα και τη δάγκωσε και εκείνος(!!!) μέχρι θανάτου μάλιστα.

Το κατόρθωμά του έκανε το γύρο του κόσμου. Ο αγρότης δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο BBC ότι τα κατάφερε χάρη στις συμβουλές που του είχε δώσει κάποτε ένας γητευτής φιδιών:

«Ένας γητευτής φιδιών μου είχε πει αν με τσιμπήσει φίδι, να το τσιμπήσω κι εγώ μέχρι θανάτου και δε θα πάθω τίποτα, όταν συνειδητοποίησα ότι με είχε τσιμπήσει φίδι, πήγα στο σπίτι να πάρω έναν φακό και είδα ότι ήταν κόμπρα. Έτσι, την δάγκωσα μέχρι θανάτου».

Ο αγρότης που θα έπρεπε μετά το τσίμπημα να επιβιώσει μερικά μόνο λεπτά, συνέχισε να κάνει δουλειές και πήγε στο νοσοκομείο πολύ αργότερα έπειτα από παραίνεση της αστυνομίας.

Δείτε επίσης...

Κόσμος 9077211247099728101
item