Τι απαντά η Κατερίνα Στανίση για τα αρνητικά σχόλια για τη διαφήμιση

Πολλή κριτική δέχθηκε η Κατερίνα Στανίση το τελευταίο διάστημα για την διαφήμιση γνωστού καταστήματος για τα δώρα του Πάσχα.

Πολλή κριτική δέχθηκε η Κατερίνα Στανίση το τελευταίο διάστημα για την διαφήμιση γνωστού καταστήματος για τα δώρα του Πάσχα.

Η λαϊκή τραγουδίστρια απάντησε σε συνέντευξή της σε όλους τους επικριτές της.

Η Κατερίνα Στανίση αρχικά αναφέρθηκε στο σενάριο και το γύρισμα της διαφήμισης, καθώς θεωρεί ωραία την ιδέα της διαφήμισης. Συγκεκριμένα, αναφέρει «Την έκανα γιατί το σενάριο είναι κοντά σε εμένα, είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος απλός. Ξέρω πως ζει ο λαός, ξέρω την φτώχεια, την αγορά».

Σε όσους αποκαλούν την διαφήμιση κιτς, η Στανίση απάντησε: «Δεν με ακουμπάνε καθόλου τα σχόλια, εγώ το έκανα με μεράκι. Η εικόνα είναι εικόνα. Εγώ ήμουν νονά- έτυχε η νονά να είναι η Στανίση- πως θα πήγαινα δηλαδή, με μια ποδιά να δείξω πόσο απλή είμαι; Ας βγάλουμε από πάνω μας την κακομοιριά. Εγώ είμαι ακομπλεξάριστη, εντελώς, δεν με νοιάζει αν τσαλακωθώ, δεν είμαι σοβαροφανής, είμαι ό,τι δείχνω».

Όσον αφορά τον «λαϊκό άνθρωπο», η Κατερίνα Στανίση έδωσε τον δικό της ορισμό. «Λαϊκός άνθρωπος είναι αυτός που είναι κοντά στον συνάνθρωπο, αυτός που έχει καιρό να δει τον γείτονά του και του χτυπά την πόρτα να δει αν είναι καλά. Ο λαϊκός δεν είναι καβαλημένος. Το λαϊκό δεν είναι το φθηνό, άλλο λαϊκάτζα κι άλλο λαϊκός

Δείτε επίσης...

Showbiz 5502947402331791518
item