ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΠΥΓΜΑΧΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΜΟΝΤΕΛΑ Η διαπλοκή της σύγχρονης εγκληματικότητας

Η Διονυσία Κουκίου «Σταρ Ελλάς» του 2008 συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία μαζί με την αδελφή της, τον γαμπρό της και τον πρωταθλητή πυγμα...

Η Διονυσία Κουκίου «Σταρ Ελλάς» του 2008 συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία μαζί με την αδελφή της, τον γαμπρό της και τον πρωταθλητή πυγμαχίας Τάσο Μπερδέση, για την δολοφονία 38χρονο Παναγιώτη Τσίρκα σε μια υπόθεση που αναδύεται το γνωστό τρίπτυχο της σύγχρονης εγκληματικότηταςσ την Ελλάδα: Υπόκοσμος διαπλεκόμενος με μοντέλα και πυγμάχους πορτιέρηδες σε νυχτερινά κέντρα.

Ο Φράγκος φέρεται ότι στις 20-04-2013 το μεσημέρι στην οδό Ανθέων στην Πάτρα να σκότωσε εν κινήσει τον 38χρονο Παναγιώτη Τσίρκα ενώ τραυμάτισε και δυο φίλους του τελευταίου ανάμεσά τους και 26χρονο αδελφό του καταζητούμενου για ληστείες τραπεζών Δημήτρη Βαρβαρέσου.

Ο Φράγκος κατηγορείται ότι σκότωσε τον Τσίρκα σε αντίποινα για το φόνο του αδελφού του Κώστα που είχε δολοφονηθεί μόλις τρεις ημέρες πριν μαζί με φίλο του έξω από μπαρ της Πάτρας. Λέγεται πως τη δολοφονία των δυο «παρήγγειλε» ο Παν. Τσίρκας, αδελφός εν ενεργεία αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ στην Πάτρα.

Η Δ.Κουκίου διέμενε στο Μπραχάμι μαζί με την αδελφή της και τον γαμπρό της που είναι «μετρ» σε πολύ γνωστό κέντρο διασκέδασης. Για υπόθαλψη κατηγορούνται και άλλα δυο άτομα που είχαν πάει επίσκεψη στο διαμέρισμα.

Είναι ο Πατρινός πρωταθλητής πυγμαχίας Τάσος Μπερδέσης που πήγε με την φίλη του στο Μπραχάμι, καθώς με τον Φράγκο υπήρξαν συναθλητές. Το μοντέλο κρατείται όπως και οι άλλοι 4, σε αντίθεση με την αδελφή της που είναι έγκυος και αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

Η δίκη τους έχει προσδιοριστεί για την ερχόμενη Τρίτη στο Αυτόφωρο.

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 6520298260508853125
item