Έσπασε το προφυλακτικό; 5 βήματα sos που πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε τα δυσάρεστα!

Και την επόμενη φορά μεγαλύτερη προσοχή! Δεν θέλουμε να γίνουμε γραφικοί ούτε φυσικά να ακουστούμε σαν τις μαμάδες ή τις γιαγιάδες μας, αλ...

Και την επόμενη φορά μεγαλύτερη προσοχή!

Δεν θέλουμε να γίνουμε γραφικοί ούτε φυσικά να ακουστούμε σαν τις μαμάδες ή τις γιαγιάδες μας, αλλά το seχ χωρίς προφυλακτικό καλώς ή κακώς είναι σχεδόν κάτι σαν αυτοκτονία, και φυσικά μιλάμε σε περίπτωση μη μόνιμης σχέσης!
Και μπορεί βέβαια ο συγκεκριμένος, να είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος αντισύλληψης, αλλά καμιά φορά, δυστυχώς συμβαίνουν και απρόοπτα. Με λίγα λόγια σας λέμε, ότι ακόμα κι αν χρησιμοποιήσετε πρoφυλακτικό, οι πιθανότητες να σπάσει, δεν είναι μικρές, και ακόμα κι αν πιστεύετε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σε εσάς, σας ενημερώνουμε ότι κανείς δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο και πολύ απλά όλοι μας μπορούμε να την πατήσουμε! Επειδή φυσικά δεν μπορούμε να ελέγχουμε τις εταιρείες κατασκευής προφυλακτικών, είναι αδύνατο και να θέλαμε, παρακάτω σας έχουμε κάποια απλά και χρήσιμα πράγματα που θα πρέπει να κάνετε, αφού γίνει το μοιραίο! Και πάνω απ' όλα ψυχραιμία...

1. Με φόρα στο μπάνιο: Αν είστε σε σπίτι έχει καλώς... Αν το θέλατε βουκολικό, ή θα πρέπει να γκαζώσετε και να πάτε σε χρόνο ρεκόρ σπίτι, ή αρχίστε να πλέκετε ζιπουνάκια! Μόλις λοιπόν συνειδητοποιήσετε τη ζημιά, ΠΡΕΠΕΙ επειγόντως να πλύνετε την περιοχή με άφθονο νερό. Μην το λυπηθείτε, μείνετε ακόμα και μισή ώρα μέσα στο μπάνιο προκειμένου να γίνει σωστή δουλίτσα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, τα υπολείμματα σπέρματος να απομακρυνθούν με το νερό κι εσείς τελικά να μην γίνετε μάνα!

2. Ώρα για έρευνα: Μπορεί να μην έχει σχέση με την εγκυμοσύνη το συγκεκριμένο, αλλά έχει με την υγεία! Κάντε λοιπόν μία... ανασκαφή και προσπαθείστε να ανακαλύψετε τυχόν υπολείμματα από το πρoφυλακτικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να μείνουν μέσα στον κόλπο! Να τα λέμε κι αυτά...

3. Το χάπι της σωτηρίας: Μα είναι δυνατόν σε θέμα για σπασμένο πρoφυλακτικό, να μην αναφερθεί το εν λόγω χάπι; Δεν είναι αθώο και δεν είναι για χόρταση... Είναι όμως αποτελεσματικό και σίγουρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Μπορεί μάλιστα να δράσει ακόμα και 72 ώρες μετά! Εσείς βέβαια, καλό θα ήταν να... πετάξετε μέχρι το κοντινότερο φαρμακείο αμέσως μόλις γίνει το ατύχημα, και να μην σας πιάσει η τεμπελιά. Άλλα κι άλλα δεν βαριέστε να τα κάνετε, εκεί βρήκατε να αδρανήσετε!

4. Η ώρα της κουβέντας: Υποθέτουμε αντιλαμβάνεστε ότι  η εγκυμοσύνη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το λιγότερο, διότι την παράσταση κλέβουν τα πάσης φύσεως σεxουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, που κυκλοφορούν ελεύθερα εκεί έξω ή μάλλον εκεί... μέσα. Αν λοιπόν πήρατε το χαπάκι σας και σιγουρέψατε ότι δεν θα κρατάτε ένα στρουμπουλό μωρό σε 9 μήνες, κάντε μία μικρή συζήτηση με τον παρτενέρ σας, ας πούμε με θέμα... το εpωτικό σας παρελθόν! Προσοχή, οφείλετε να είστε ειλικρινείς, διότι πολύ απλά αν δεν είστε, δεν θα γραφτείτε στο ποινολογιο όπως γινόταν στο σχολείο, αλλά κινδυνεύει άμεσα η υγεία και ίσως η ζωή σας!

5. Προσοχή στην... ποιότητα: Δεν έχουμε κάτι με τα περίπτερα ή τα super market, αλλά καλό θα ήταν, να αγοράζετε προφυλακτικά από το φαρμακείο. Οι πιθανότητες τα προιόντα αυτά, να είναι καιρό στα ράφια ενός super market και φυσικά να έχει αλλοιωθεί η ποιότητά τους, είναι πολύ μεγάλη κάτι που φυσικά αυξάνει και το ρίσκο. Γι' αυτό λοιπόν, φαρμακείο και πάλι φαρμακείο.
queen.gr

Δείτε επίσης...

Sex 9020220303521465832
item