31 χρονος πωλούσε ανύπαρκτα οχήματα με αγγελίες!

Τουλάχιστον τρεις ανυποψίαστοι  πολίτες είχαν πέσει θύματα  ενός απατεώνα που αναρτούσε αγγελίες σε ιστοσελίδα του Διαδικτύου για την πώλη...

Τουλάχιστον τρεις ανυποψίαστοι  πολίτες είχαν πέσει θύματα  ενός απατεώνα που αναρτούσε αγγελίες σε ιστοσελίδα του Διαδικτύου για την πώληση αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων σε χαμηλές τιμές.

Τα θύματα έστελναν την προκαταβολή που ζητούσε ο δράστης, αλλά δεν έβλεπαν ποτέ τα οχήματα που απλώς… δεν υπήρχαν!

Ο απατεώνας κατοικεί στο Ηράκλειο, αλλά εξαπατούσε θύματα από όλη την Ελλάδα. Από έναν 39χρονο στο Άργος είχε πάρει 600 ευρώ στις 4 Απριλίου. Την ίδια ημέρα απέσπασε 650 ευρώ από έναν 29χρονο στη Χαλκίδα. Στις 9 και 10 Απριλίου, εισέπραξε 790 ευρώ από έναν 59χρονο στην Καρδίτσα και από έναν 22χρονο στο Παλιό Φάληρο άλλα 1.040 ευρώ! Το τελευταίο του θύμα, όμως, την γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!

Οι άνδρες της Ασφαλείας Ηρακλείου που είχαν δεχθεί τις καταγγελίες, εντόπισαν τον 31χρονο σε ένα υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ. όπου είχε πάει για να εισπράξει την ταχυδρομική επιταγή ύψους 600 ευρώ που του είχε στείλει ένας 24χρονος υποψήφιος αγοραστής!

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για απάτες μέσω υπολογιστή κατά συρροή, ενώ ερευνάται αν υπάρχουν και άλλα θύματά του.

Δείτε επίσης...

Απάτες 4212045413915454420
item