ΣΟΚ: Αυτή η 22χρονη φοιτήτρια έγινε πoρνη για να ....

Η Έμμα Γκουλντ είναι φοιτήτρια πανεπιστημίου...

Η Έμμα Γκουλντ είναι φοιτήτρια πανεπιστημίου...

Παραδέχεται ότι έγινε πoρνη για να μπορεί να χρηματοδοτήσει την εξάρτησή της από το αλκοόλ.Στα 15 της χρόνια,έπινε πολύ παραπάνω από το όριο του αλκοόλ για μία ενήλικη γυναίκα.

Η 22χρονη Βρετανίδα ξόδεψε τις 30 λίρες του επιδόματος εκπαίδευσης για να αγοράσει ποτά και έπινε επτά μεγάλα μπουκάλια μπύρας την εβδομάδα για να αντιμετωπίσει το άγχος από τις εξετάσεις και τις εργασίες.

Αναγκάστηκε να στραφεί στην πoρνεία, όταν ξόδεψε και τις 3.000 στερλίνες του φοιτητικού της δανείου για ποτά.Έπινε δύο λίτρα βότκας, ένα μπουκάλι κρασιού,έξι ποτήρια μπύρας και ένα λίτρο μηλίτη. Μέχρι τα 18 της ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ και δεν θυμόταν πότε δεν ήταν μεθυσμένη.
Πολύ σύντομα οι βαθμοί της άρχισαν να χειροτερεύουν και κορόιδευε τους φίλους της και την οικογένειά της,φορώντας μέικ απ για να καλύψει το ωχρό της δέρμα.

Για να βρει χρήματα για την εξάρτησή της πήγε εκεί που σύχναζαν οι πoρνες και το ποτό που είχε πιει της έδινε θάρρος. Πολύ σύντομα έκανε seχ με έναν πενηντάχρονο που της έδωσε 50 λίρες και εκείνη ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν του είπε καν να φορέσει πρoφυλακτικό.
Έκανε seχ με έναν ακόμη άντρα για 50 λίρες και την επόμενη ημέρα με άλλους δύο.

Μία εβδομάδα μετά κατέρρευσε και επέστρεψε στην οικογένειά της, χωρίς να τους πει για την πoρνεία.

Τον Ιανουάριο του 2012 άρχισε να φτύνει αίμα και κατάλαβε ότι είχε καταστρέψει το στομάχι της. Είπε στη μητέρα της για την πoρνεία και εκείνη έπαθε σοκ και κατηγόρησε τον εαυτό της.

Σήμερα η Έμμα είναι «καθαρή» δέκα μήνες με την βοήθεια του 26χρονου φίλου της, ενός φοιτητή πληροφορικής που γνώρισε στο Ίντερνετ.

Προειδοποιεί τις νέες κοπέλες να προσέχουν γιατί και εκείνη είχε καλές αρχές από την οικογένειά της, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει η εξάρτησή της.

Δείτε επίσης...

Κόσμος 2220268253390002684
item