Τόμας Πρωτόπαπας: Οι πρώτες πληροφορίες για το ατύχημα και το Whats up του!

Όλες αυτές τις ώρες δε μπήκα στη διαδικασία να κάνω άλλη ανάρτηση καθώς θεωρώ ότι το ενδιαφέρον όλων μας στρέφεται σε αυτό το παλικάρι που...

Όλες αυτές τις ώρες δε μπήκα στη διαδικασία να κάνω άλλη ανάρτηση καθώς θεωρώ ότι το ενδιαφέρον όλων μας στρέφεται σε αυτό το παλικάρι που δίνει μάχη με τον θάνατο. Και ο Τόμας μπορεί να το παλεύει όμως οι γιατροί είναι απαισιόδοξοι. Την ίδια ώρα λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ΚΑΤ στο σημείο που έλαβε χώρα το περιστατικό επικρατεί μια ανατριχιαστική ηρεμία. Καταφέραμε και συλλέξαμε κάποιες πληροφορίες για το πώς έγινε το ατύχημα και σας τις μεταφέρουμε με επιφύλαξη. Ο Τόμας έχει σταματήσει το αυτοκίνητο του στην ΛΕΑ. Δε φοράει ζώνη και τσεκάρει το κινητό του.

Μάλιστα ο τελευταίος έλεγχος-Last seen- στο whats up του γράφει 07:48. Δευτερόλεπτα πρίν γίνει το περιστατικό. Δευτερόλεπτα πριν ο οδηγός του βαν της «Αττικής οδού» πέσει με σφοδρότητα πάνω από την μεριά του οδηγού. Το κακό για τον ηθοποιό είναι ότι το αυτοκίνητό του είναι το μικρό της γνωστής Γερμανικής αυτοβιομηχανίας που δεν έχει καθόλου λαμαρίνες και η σύγκρουση τον εκτόξευσε απο τη θέση του!

«Η δουλειά του είναι να βοηθάει τους οδηγούς. Πώς είναι δυνατόν να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη δεξιά λωρίδα και να μην είδε το αμάξι του Τόμας; Ακόμα δεν ξέρουμε γιατί είχε σταματήσει δεξιά δήλωσε φίλος του 26χρονου ηθοποιού.

Ο οδηγός του βαν πέρασε από αλκοτέστ το οποίο βγήκε αρνητικό, ενώ κρατείται από την Κυριακή και σήμερα θα περάσει την διαδικασία του αυτοφώρου.

Φως στο τραγικό δυστύχημα εκτιμάται ότι θα ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως η οικογένεια του Τόμας θα ζητήσει μέσω του δικηγόρου της το υλικό.
gossip-tv.gr

Δείτε επίσης...

Showbiz 1229894978326441600
item