Οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου & οι δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα (video)

Η Τατιάνα Στεφανίδου και το "Μίλα" ασχολήθηκαν με το τραγικό ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα, που είχε σαν αποτέλεσμα ο νεαρός ηθοπο...

Η Τατιάνα Στεφανίδου και το "Μίλα" ασχολήθηκαν με το τραγικό ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα, που είχε σαν αποτέλεσμα ο νεαρός ηθοποιός να βρίσκεται εδώ και δυο ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατική θεραπείας του ΚΑΤ.

Η εκπομπή του Star προέβαλλε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το Smart που οδηγούσε ο Τόμας Πρωτόπαπας.
Η Τατιάνα Στεφανίδου και το "Μίλα" ασχολήθηκαν με το τραγικό ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα, που είχε σαν αποτέλεσμα ο νεαρός ηθοποιός να βρίσκεται εδώ και δυο ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατική θεραπείας του ΚΑΤ.
Η εκπομπή του Star προέβαλλε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το Smart που οδηγούσε ο Τόμας Πρωτόπαπας.Το αυτοκίνητο του Τόμας Πρωτόπαπα μετά το ατύχημα, στιγμιότυπα από την εκπομπή "Μίλα" της Τατιάνας Στεφανίδου
Μάλιστα, μετά από δημόσια έκκληση της παρουσιάστριας για αυτόπτες μάρτυρες, οδηγός που ήταν παρών στη σκηνή του ατυχηματος μίλησε στον αέρα της εκπομπής και περιέγραψε πώς συνέβη η σύγκρουση. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο αυτόπτης μάρτυρας, ο ίδιος με το όχημά του βρισκόταν στη δεξιά λωρίδα της Αττικής Οδού, έχοντας μπροστά του το βαν της Αττικής οδού, το οποίο κινούνταν ανάμεσα στη δεξιά λωρίδα και τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης του αυτοκινητόδρομου.
Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία, αν και ο ίδιος βρισκόταν με το αυτοκίνητο του αρκετά μέτρα πιο πίσω, είχε δει το μαύρο Smart του Τόμας Πρωτόπαπα να είναι σταθμευμένο στη βοηθητική λωρίδα της Αττικής Οδού και για αυτό το λόγο μείωσε την ταχύτητά του ώστε να δώσει τη δυνατότητα στο βαν να μπει μπροστά του, στην ίδια λωρίδα, και να αποφύγει το αυτοκίνητο του ηθοποιού. Ο οδηγός του βαν, όπως ισχυρίστηκε και στην κατάθεσή του, δεν αντιλήφθηκε λόγω της αντηλιάς το σταθμευμένο όχημα και έπεσε πάνω του, ενώ ο αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως έσυρε το Smart  αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα, πετώντας το, μάλιστα, ελαφρά στον αέρα.
Αμέσως μετά, ο οδηγός του βαν και ο αυτόπτης μάρτυρας προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον Τόμας Πρωτόπαπα, αλλά λόγω του τραυματισμού του προτίμησαν τελικά να μην τον μετακινήσουν μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.
Δες το απόσπασμα της εκπομπής και όλα όσα δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας:

Δείτε επίσης...

Showbiz 9194782738411125775
item