Τζούλια Αλεξανδράτου: Η δήθεν νέα ζωή και το Sex Show στην Μπρατισλάβα!!

Στον τόπο τον δικό μου οι παππούδες μου έλεγαν “Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες”. Φαίνεται ότι η Τζούλια δεν παίρνει από λόγια. ...

Στον τόπο τον δικό μου οι παππούδες μου έλεγαν “Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες”. Φαίνεται ότι η Τζούλια δεν παίρνει από λόγια. Και όλη αυτή η προσπάθεια που έκανε με συνεντεύξεις γάμους και βαφτίσια ν΄αλλάξει την εικόνα της απόλυτης Ελληνίδας πορνοστάρ πάει χαμένη. Και ξέρετε γιατί; Διότι το κορίτσι όχι απλά δεν άλλαξε εικόνα αλλά συνεχίζει να παρουσιάζει Sex Show αυτή τη φορά και στη Σλοβακία.

Στην Μπρατισλάβα λοιπόν σύμφωνα με την αφίσα θα δώσει το παρών το κορίτσι που πριν λίγο καιρό έβριζε την Ελλάδα για extra-δάκι. Το εντυπωσιακό είναι πώς στη διοργάνωση του event είναι και ο μελλοντικός σύζυγος της Κριστιάν Καρποζίλος. Έτσι είναι αυτά. Οικογενειακά βάρη…οικογενειακές bussinnes.

Το κακό με σένα Τζούλια είναι πώς εμείς εδώ πίσω οι Έλληνες δημοσιογράφοι-που κράζεις ασύστολα αλλά χωρίς αυτούς δε θα υπήρχες στον χάρτη-γνωρίζουμε καλά πώς να κάνουμε τη δουλειά μας. Και η δουλειά μας δεν έχει σύνορα. Δείτε λοιπόν την αφίσα για την αυριανή εμφάνισή της. Το κορίτσι συνεχίζει τις αρπαχτές και αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Όσο για την αλλαγή του προφίλ της και τις ιστορίες που η ίδια εφηύρε; Απλά παραμυθάκια της χαλιμάς!

 fouska.gr

Δείτε επίσης...

Τζούλια Αλεξανδράτου 5246999909700052147
item