Η Κέλι Μπρουκ με δεμένα μάτια ψάχνει να βρει το ποτό ανανά και πέφτει πάνω σε… πέ0ς [βίντεο]

Μπορεί μέχρι τώρα να νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα στην αμερικανική τηλεόραση, αλλά όσοι έτυχε να δουν πρόσφατο επεισόδιο του παιχνιδιού ...

Μπορεί μέχρι τώρα να νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα στην αμερικανική τηλεόραση, αλλά όσοι έτυχε να δουν πρόσφατο επεισόδιο του παιχνιδιού «Celebrity Juice» σίγουρα αναθεωρούν… Τι είδαν; Την ηθοποιό και μοντέλο Κέλι Μπρουκ να γλείφει ένα… πέ*ς.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής αφού έδεσε τα χέρια και έκλεισε τη μάτια της Κέλι Μπρουκ και της ξανθιάς συμπαίκτριάς της, τις κάθισε σε ένα τραπέζι και τους ζήτησε να γλείψουν τα αντικείμενα που θα έβαζε μπροστά τους.

Αυτές από τη στιγμή που δέχθηκαν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι δεν μπορούσαν να αρνηθούν. Ωστόσο, δεν φαντάζονταν ως πού θα έφθανε το πονηρό μυαλό της παραγωγής της εκπομπής.

Αρχικά ο παρουσιαστής τους έβαλε μπροστά τους ένα ποτό ανανά, το οποίο στη συνέχεια αντικατέστησε με ένα… πλαστικό πέ*ς. Η Κέλι Μπρουκ και η συμπαίκτριά της έχοντας πλήρη άγνοια για το… αντικείμενο που γλείφουν με τα στόματά τους ορθάνοιχτα και τις γλώσσες μισοβγαλμένες προσέφεραν θέαμα χωρίς προηγούμενο. 

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής εξαφάνισε το πλαστικό πέ*ς αφήνοντας τις δύο γυναίκες να προσπαθούν να…. αγγίξουν το κενό με αποτέλεσμα να κοντέψουν να γλείψουν η μια την άλλη και λίγο αργότερα τους έβαλε μπροστά τους ένα… ψάρι.

Το καλύτερο τους το φύλαγε για το τέλος, έτσι για να κάνει εντυπωσιακό φινάλε η εκπομπή: Τοποθέτησε στο τραπέζι ένα ακόμη μεγαλύτερο πλαστικό πέ*ς και άφησε την Κέλι Μπρουκ και τη συμπαίκτριά της να… προσφέρουν θέαμα στους τηλεθεατές.


iefimerida.gr

Δείτε επίσης...

Video 8392707750412348801
item