Σάλος στην Τουρκία με τις αποκαλυπτικες φωτογραφίες της Χατιτζέ Σουλτάν! (pics)

Δείτε την πιο θερμή πλευρά της σουλτάνας αλλά και τι δήλωσε η ίδια! Η Σελμά Εργκέτς τη γνωρίσαμε αρχικά στο σίριαλ Asi, όπου έπαιζε την αδ...

Δείτε την πιο θερμή πλευρά της σουλτάνας αλλά και τι δήλωσε η ίδια!

Η Σελμά Εργκέτς τη γνωρίσαμε αρχικά στο σίριαλ Asi, όπου έπαιζε την αδελφή της πρωταγωνίστριας. Τώρα όμως μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ως Χατιτζέ Σουλτάν, αδελφή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή.

Έτσι, έγινε μεγάλος σάλος όταν κυκλοφόρησαν κάποιες αισθησιακές φωτογραφίες της που εξέπληξαν τους φανατικούς θαυμαστές του Σουλεϊμάν. Τέτοιος ήταν ο σάλος που προκλήθηκε, που η Σελμά αναγκάστηκε να κάνει δηλώσεις, προσπαθώντας να καθησυχάσει λίγο τα συντηρητικά πνεύματα της Τουρκίας. «Για πολλά χρόνια εργάστηκα ως μοντέλο.Είναι επόμενο λοιπόν να υπάρχουν και τέτοιες φωτογραφίες μου, τις οποίες όπως φαίνεται τώρα τις θυμήθηκαν», είπε.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Σελμά Εργκέτς έρχεται αντιμέτωπη με διάφορες φήμες που αφορούν την προσωπική της ζωή και οι οποίες την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα είχε γραφτεί στα τουρκικά μέσα ότι η Χατιτζέ Σουλτάν είναι... ομοφυλόφιλη. Έξαλλη η Εργκέτς βγήκε τότε και διέψευσε τα δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα αρκετοί να βγάζουν απίστευτα σενάρια γιατί δεν την έχουν δει έξω με κάποιον από τους συντρόφους της.







Δείτε επίσης...

Showbiz 3345808182994041925
item