Η κόρη του Εμίρη του Κατάρ ερωτευμένη με Έλληνα! Δείτε ποιος είναι!

Η μία από τις κόρες του Εμίρη του Κατάρ (έχει συνολικά 27 παιδιά), η Φατιμά, ερωτεύτηκε.. παράφορα έναν Έλληνα Άδωνη!

Η μία από τις κόρες του Εμίρη του Κατάρ (έχει συνολικά 27 παιδιά), η Φατιμά, ερωτεύτηκε..
παράφορα έναν Έλληνα Άδωνη!

Κάτι που γνώριζαν μέχρι τώρα μόνο άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον του Άραβα κροίσου, του οποίου το όνομα απασχόλησε και πάλι πριν από λίγες μέρες τα ελληνικά media επειδή αγόρασε συνολικά έξι ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με την Espresso, η Φατιμά είδε πέρυσι το καλοκαίρι για πρώτη φορά από κοντά στην κοσμοπολίτικη Μύκονο την οποία είχε επισκεφτεί τον Γιάννη Κεχαγιά, έναν Έλληνα μοντέλο που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τον ερωτεύτηκε.

Ο Γιάννης έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μόδιστρους ανά τον πλανήτη όπως ο Giorgio Armani και ο Thiery Mugler όμως τον τελευταίο καιρό δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στο τραγούδι αφού πριν από δύο μήνες κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο «Ξαναγεννήθηκα».

Η Φατιμά από την πρώτη στιγμή έδειξε να γοητεύεται από τον Έλληνα γόη και αφού εξέφρασε τον θαυμασμό της, τον προσκάλεσε στο παλάτι της στο Κατάρ για να δώσει το «παρών» στα γενέθλιά της και να τραγουδήσει για εκείνη και τους εκλεκτούς καλεσμένους της.


Μόνο που αυτή η ιστορία αγάπης δεν είχε happy end καθώς ο Γιάννης από την αρχή ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανέναν σκοπό και κανέναν λόγο να εγκαταλείψει την πατρίδα του, την Ελλάδα.
Πηγή: gossip-tv.gr

Δείτε επίσης...

Showbiz 4266609430430024933
item