Αυτή είναι κουκλάρα θεσσαλονικιά DJ που είναι πλέον... περιζήτητη!!!

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη . Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων ( Πτυχιούχος Λογιστικής κ...

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη . Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων ( Πτυχιούχος Λογιστικής και Αεροσυνοδού).Εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός στο ΖΟΟ radio 90,8 της Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο εμπορικό ραδιόφωνο ξένης μουσικής της συμπρωτεύουσας (καθημερινά 22.00-00.00).

DJ

Τα νούμερα της ακροαματικότητας της εκπομπής της είναι απο τα μεγαλύτερα της ζώνης καθώς η αμεσότητα,το χιούμορ και το χρώμα της φωνής της κερδίζουν το κοινό της Θεσσαλονίκης...

DJ

Το 2011 παρακολούθησε το τμήμα DJing της φημισμένης σχολής ' Decadance dj school ' .Εχει διατελέσει resident και guest dj στα πιο γνωστά cafe,bars και clubs της Θεσσαλονίκης. Αποτελεί πλέον την καλύτερη γυναίκα dj της Θεσσαλονίκης με πολλούς fans σε όλη την Ελλάδα.
DJ

Τα δυναμικά dj set της χαρακτηρίζονται απο mainstream,rock και rnb ακούσματα τα οποία δένουν αρμονικά με την elegant εμφάνισή της και την καθιστούν μοναδική στο είδος της.

Αυτό τον καιρό θα την βρείτε καθε Τρίτη στα decks του Goldfish bar (Girls night Out party) και κάθε Τετάρτη στο καλύτερο bar της Κατερίνης, το Κartell Design cafe-bar (Holly Wensdays party).
DJ

Η Μαρία ετοιμάζεται πλέον να μας εκπλήξει με σπουδαίες συνεργασίες στα καλυτερα bars και clubs της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τον Ιανουάριο ετοιμάζει το πρώτο υπερατλαντικό της ταξίδι καθώς ειναι καλεσμένη απο μεγάλο club της Βοστώνης! Επισημος χορηγό έχει το  Torino Lamborgini Energy Drink.

DJ

Δείτε επίσης...

Κορίτσια 2462191053726161689
item