ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ποιος πασίγνωστος παίκτης του Ολυμπιακού είχε ερωτικά μπλεξίματα με τραγουδίστρια;;;

Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αποτελεί... λύτρωση. Όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αφού ανταμώνει με τον προπονητή που έβγαλε τον καλύτερό του εαυ...

Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αποτελεί... λύτρωση. Όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αφού ανταμώνει με τον προπονητή που έβγαλε τον καλύτερό του εαυτό (Μίτσελ), αλλά και σε προσωπικό επίπεδο ο Ντέρεκ Μπόατενγκ νιώθει πλέον άλλος άνθρωπος χάρη σε αυτή τη συμφωνία.

Ο άλλοτε μέσος της Καλαμάτας, του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ δεν άντεχε άλλο το κρύο της Ουκρανίας, όπου αγωνίζονταν με τη Ντνίπρο, δεχόμενος συνεχείς ρατσιστικές ύβρεις από κάφρους όπου κι αν έπαιζε. Δεν άντεχε, όμως, και τα προβλήματα που προέκυψαν με τη σύζυγό του Αΐσα Τέτε. Προβλήματα, πάντως, για τα οποία ευθύνεται αποκλειστικά ο ίδιος και κανένας άλλος.

Πριν από λίγους μήνες, ο 29άχρονος Γκανέζος πόζαρε (πιθανόν υπό την επήρεια μέθης, αν προσέξετε τα μάτια του) σε τρυφερές φωτογραφίες με μια Καμερουνέζα τραγουδίστρια γκόσπελ ονόματι Μαϊμπέλ Μπομά. Αυτές οι φωτογραφίες έφτασαν στα χέρια της Αΐσα, η οποία λίγο έλειψε να βάλει τέλος στο γάμο της με τον Ντέρεκ, από τον οποίο μάλιστα προέκυψε και η μικρή Ταΐσα, πέντε ετών.

«Δεν γνωρίζω καν αυτή τη γυναίκα. Απλώς τη γνώρισα κάποτε και βγήκα φωτογραφίες μαζί της, όπως συνέβη όμως και με άλλους παίκτες της Εθνικής Γκάνας», εξήγησε ο Μπόατενγκ, ο οποίος για ένα διάστημα ήταν απελπισμένος με την τροπή που έπαιρνε η προσωπική του ζωή. «Ορκίζομαι στο Θεό, στο ποδόσφαιρο και στη ζωή μου ότι δεν βγαίνω με αυτή τη γυναίκα», συμπλήρωνε χαρακτηριστικά ο βαθιά θρησκευόμενος Ντέρεκ, τη «σχέση» με τον οποίο διέψευσε επανειλημμένως και κατηγορηματικά και η Μαϊμπέλ.

Δείτε επίσης...

Ροζ Σκάνδαλα 6967417963948590732
item