Απίστευτο: Νοικιάζουν συντρόφους για να αποφύγουν...

Και έχει γίνει και μόδα! Χαμός στην Κίνα: Η νέα μόδα είναι η ενοικίαση συντρόφων προκειμένου τα κορίτσια να αποφύγουν τη γκρίνια των γονιώ...

Και έχει γίνει και μόδα! Χαμός στην Κίνα: Η νέα μόδα είναι η ενοικίαση συντρόφων προκειμένου τα κορίτσια να αποφύγουν τη γκρίνια των γονιών τους για το πότε θα παντρευτούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC, για 50 δολάρια μία Κινέζα μπορεί να νοικιάσει έναν νεαρό και να τον παρουσιάσει στην οικογένειά της ως την αγάπη της ζωής της.

«Είμαι σχεδόν 30 ετών αλλά είμαι ελεύθερη. Υφίσταμαι μεγάλη πίεση οι συγγενείς μου κάθε μέρα με ρωτούν γιατί δεν παντρεύομαι» λέει στο BBC η Ding Na από το Πεκίνο για να εξηγήσει γιατί μία κοπέλα αναγκάζεται να καταφύγει στη λύση του... ενοικίου.

Όπως αναφέρουν κοινωνιολόγοι, η νέα αυτή μόδα δείχνει την πάλη γενεών στη σύγχρονη Κίνα. Οι νέοι είτε δεν θέλουν να παντρευτούν νωρίς είτε δυσκολεύονται πολλές φορές να βρουν συντρόφους λόγω των έντονων ρυθμών της καθημερινότητάς τους. Αυτό όμως δεν το καταλαβαίνουν πάντα οι γηραιότεροι που επιθυμούν γρήγορα στεφάνι για τα παιδιά τους.

Δείτε επίσης...

Κόσμος 8510461714820161547
item