Χάκερς σε Πάγκαλο: Δεν τα φάγαμε μαζί χοντρομπαλά, εσύ τα έφαγες και έσκασες

Επίθεση από χάκερς δέχθηκε η ιστοσελίδα του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Θεόδωρου Πάγκαλου οι οποίοι αντικατέστησαν το βιβλίο του πρώην ...


Επίθεση από χάκερς δέχθηκε η ιστοσελίδα του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Θεόδωρου Πάγκαλου οι οποίοι αντικατέστησαν το βιβλίο του πρώην υπουργού «μαζί τα φάγαμε» με δικά τους συνθήματα όπως «Έτσι σου έμαθαν χοντρέ;», «Τα φάγαμε μαζί ε; Όχι χοντρομπαλά.....τα έφαγες εσύ και έσκασες».

Συγκεκριμένα οι χάκερς έγραψαν στο site του κ. Πάγκαλου:

«Έτσι σου έμαθαν χοντρέ; Τα φάγαμε μαζί ε; Όχι χοντρομπαλά.....τα έφαγες εσύ και έσκασες μαζί με όλα τα άλλα τα λαμόγια εις βάρος του Ελληνικού υπερήφανου λαού, που τον έχετε καταντήσει να ντρέπεται να πεί πως είναι Έλληνας. Αλλά εσάς ο καημός σας είναι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες και πώς θα τους βάλετε να σας ψηφίσουν για να μην χάσετε την καρέκλα....που μακάρι να γίνει ηλεκτρική και να ψηθείτε ζωντανοί, όπως ψήνεται τόσα χρόνια ο Ελληνικός λαός......Λοιπόν δεν το κουράζω άλλο και σας δίνω μια ευχή και κατάρα έχοντας στο πλάι μου όλη την Ελληνική νεολαία....... Στα χάπια να τα φάτε τα κλεμμένα χρήματα του Ελληνικού λαού Hacked By GHS».


Δείτε επίσης...

internet 3717811918352216723
item