Ε. Μελέτη: Δείτε - πρώτη φορά - τον επίσημο λόγο της απόλυσής της!

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί, αλλά είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη, γιατί απολύθηκε από τη ...

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί, αλλά είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη, γιατί απολύθηκε από τη δουλειά της η Ελεονώρα Μελέτη! Τις αποκαλύψεις έκανε η διευθύντριά της με συνέντευξή της στο "Πρώτο Θέμα" 

Μιλάμε βέβαια για την περίοδο που η Ελεονώρα Μελέτη εργαζόταν ως αρθογράφος στο site gueen.gr της Νίκης Κάρτσωνα. Δείτε τι δήλωσε λοιπόν η ίδια η Κάρτσωνα για την απόλυσή της τότε:

Έχεις στεναχωρηθεί ποτέ για την απόλυση που αναγκάστηκες να κάνεις;
«Ναι. Ήταν πέρυσι, όταν λόγω κρίσης ο όμιλος, μου ανακοίνωσε ότι μέσα σε μια ημέρα, έπρεπε να διώξω έναν αριθμό εργαζομένων. Κλείστικα στο γραφείο μου και έκλαιγε ασταμάτητα. Ήταν η χειρότερη μέρα στη δουλειά μου»
.
Να περάσουμε στην απομάκρυνση της Ελεονώρας Μελέτη από το queen, με την αιτιολογία ότι ανέβαζε στην στήλη της ήδη δημοσιευμένα κείμενα, αλλάζοντας απλώς την ημερομηνία...
"Είναι αλήθεια. Από καιρό είχαμε τις υποψίες μας, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν όταν μας έδωσα τα links μία αναγνώστρια. Βλέπεις ο κόσμος δεν ξεχνάει. Εγώ θα μείνω στο γεγονός ότι η Ελεονώρα Μελέτη, όταν ξεκινήσαμε ήταν μαζί μας, αμειβόταν πάρα πολύ καλά και θα τονίσω πως οφείλουμε να σεβόμαστε τον άνθρωπο που μας δίνει χρήματα - και πάνω από όλα τον εαυτό μας. Όσοι γράφουν, δε, οφείλουν να σέβονται επιπλέον και τον κόσμο στον οποίο απευθύνονται και να μην τον περνάνε για χαζό... Πέρα από όλο αυτό που έγινε, με ενόχλησε πάρα πολύ ότι την επόμενη ημέρα από την διακοπή της συνεργασίας μας, η πρώτη διαφήμιση στην εκπομπή της, ήταν για ανταγωνιστικό γυναικείο site. Το βρήκα πολύ μικρό και απέραντα παιδιάστικο. Μία ανώριμη συμπεριφορά για μία θέση στην οποία βρέθηκε από δικό της λάθος".
markos.tv

Δείτε επίσης...

Showbiz 6198767476524089996
item