Σκάνδαλο στον Πύργο Ηλείας: Μάνα και κόρη σε όργιo με 5 άνδρες!

Ασύλληπτες διαστάσεις έχει λάβει η είδηση ροζ περιεχομένου για την 50χρονη μάνα και την 20χρονη κόρη που συμμετείχαν σε όργιo με πέντε άντ...

Ασύλληπτες διαστάσεις έχει λάβει η είδηση ροζ περιεχομένου για την 50χρονη μάνα και την 20χρονη κόρη που συμμετείχαν σε όργιo με πέντε άντρες σε ξενοδοχείο πέριξ του Πύργου.

Ήταν κοινό μυστικό τους τελευταίους μήνες ότι η γοητευτική ζωντοχήρα πενηντάρα, είχε έντονη ερωτκή ζωή και φυσικά όχι μόνο με άντρες της ηλικίας της. Βέβαια, δεν έκρυβε κι εκείνη την προτίμησή της για τους μικρότερους σε ηλικία άντρες.
Αυτό που δεν μπορούσε βέβαια κανένας να φανταστεί, ήταν ότι η μελαχροινή και καλλίγραμμη κόρης της, μαζί με την μητέρα της θα βρίσκονταν μαζί, στο ίδιο κρεβάτι, την ίδια ώρα… με πολλούς άντρες!
Ήταν Σάββατο βράδυ και οι δυο γυναίκες, συνοδευόμενες από πέντε άντρες μπήκαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της πόλης. Φυσικά, η είσοδό τους σχολιάστηκε με πολλούς τρόπους, τόσο από τις γυναίκες, όσο και από τους άντρες, αναφέρει το ilialive.gr.

Η ώρα πέρναγε και οι δυο γυναίκες φαίνονταν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Οι άντρες της παρέας φλέρταραν και τις δυο, αφήνοντας τους να φανεί ότι η βραδιά θα ήταν μεγάλη…
Έτσι και έγινε! Η παρέα έφυγε από το μαγαζί τα χαράματα και κατευθύνθηκε σε ξενοδοχείο, που βρισκόταν λίγο έξω από την πόλη. Μάλιστα, σύμφωνα με μάρτυρες που βρέθηκαν κι εκείνοι την νύχτα εκεί, οι δυο γυναίκες και οι πέντε άντρες, επέλεξαν μόνο ένα δωμάτιο για να περάσουν τη νύχτα τους, ενώ από το δωμάτιο, ακούγονταν βογκητά πάθους μέχρι την ανατολή του ηλίου.

Δείτε επίσης...

Ροζ Σκάνδαλα 3816180489413398314
item