Ρεκόρ τηλεθέασης κάνουν τα όργια στο φινλανδικό Big Brother! (pics)

Ρεκόρ τηλεθέασης κάνει το Big Brother 8 στη Φινλανδία και ο πιο σημαντικός λόγος είναι οι καλλονές του παιχνιδιού που συνήθως κάνουν γυμνέ...

Ρεκόρ τηλεθέασης κάνει το Big Brother 8 στη Φινλανδία και ο πιο σημαντικός λόγος είναι οι καλλονές του παιχνιδιού που συνήθως κάνουν γυμνές μπάνιο, όταν δεν κάνουν σεξ, χωρίς να ενδιαφέρονται για τις κάμερες και την παρουσία των συμπαικτών τους.  

Το Big Brother 8 προβάλλεται αυτές τις ημέρες στη Φινλανδία και σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Οι συμμετέχουσες που… τα δείχνουν και τα κάνουν –κυριολεκτικά- όλα, κυκλοφορούν γυμνές, κάνουν μαζί με τις φίλες τους ντους (όταν δεν κάνουν μαζί με τους συμπαίκτες τους), κάνουν ακόμα και σεξ μεταξύ τους, χωρίς να ενδιαφέρονται για την παρουσία κάμερας!

Ακόμα για τις πιο στενές ερωτικές τους περιπτύξεις, δεν μετακινούνται σε prive χώρους, καθώς όχι δεν τους ενοχλεί η παρουσία και των άλλων παικτών, αλλά εμμέσως μοιάζουν σα να θέλουν να τους προσκαλέσουν…

Με λίγα λόγια, το συγκεκριμένο ριάλιτι θα μπορούσε σίγουρα να έχει κάποιο άλλο τίτλο, μιας και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα πορνογραφικό πρόγραμμα, πλην μιας σημαντικής λεπτομέρειας: προβάλλεται live!

Αν είστε πάνω από 18 ετών, πατήστε για να δείτε τις φωτογραφίες:


Δείτε επίσης...

Sexy 1012978847430218711
item