Τι κρύβεται πίσω απο το ανατριχιαστικό ρολόι των Ιλλουμινάτι;;

Το πρόσφατο βίντεο που απεικονίζει το ρολόι των Illuminati σε αντίστροφη μέτρηση, το οποίο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας...

Το πρόσφατο βίντεο που απεικονίζει το ρολόι των Illuminati σε αντίστροφη μέτρηση, το οποίο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας μεγάλη αίσθηση έδωσε στο pentapostagma.gr το έναυσμα....
να διερευνήσουμε (έστω) και αχνά την κρυμμένη σημασία του.

Μία πρώτη (αν και σαφώς η λιγότερη πιθανή) ερμηνεία είναι ότι το τέλος της ημερομηνίας της αντίστροφης μέτρησης συμπίπτει με την παρέλευση 28 ημερών από τη τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου – που συνδέεται με την ταινία 28 Ημέρες Μετά του Βρετανού σκηνοθέτη Danny Boyle που απεικονίζει το ξέσπασμα μίας φονικής πανδημίας ιού.
Το τέλος της αντίστροφης μέτρησης είναι αναλυτικότερα η 9/9/2012 (9η Σεπτεμβρίου του 2012) στις 13:23:33…

Ας προσπαθήσουμε τώρα να παραθέσουμε κάποιες ημερομηνίες εξαιρετικής σημασίας για τους Illuminati:

9/9/2012=23=5 (Η ημερομηνία που λήγει η αντίστροφη μέτρηση του ρολογιού των Illuminati.)
9/1/1945=11 (Η αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου)
8/6/1945=33 (Ο βομβαρδισμός της Χιροσίμα)
9/11/2001=14=5 (Η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους)
[Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 11 ΚΑΙ 33 ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 11 ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙLLUMINATI.]
Ο αριθμός πέντε είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός για τους Ιlluminati (όπως θα αναλύσουμε και παρακάτω) και συνδέεται πρωταρχικά με την πεντάλφα η οποία χρησιμοποιείται φανερά αλλά και υπόγεια από τους Πεφωτισμένους.
Αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με το ρολόι των Illuminati, εάν όντως πρόκειται για μία προειδοποίηση, είναι ότι υποδεικνύει ότι σχεδιάζουν κάτι για την 9η ημέρα του 9ου μήνα της τρέχουσας χρονιάς.
Υπέπεσε στην αντίληψη μας ότι υπάρχει ταινία κινουμένων σχεδίων των Illuminati η οποία τιτλοφορείται "9."
Η απαρίθμηση των ανωτέρων ιστορικών ημερομηνιών είναι μόνο ενδεικτική, αλλά εάν κάποιος προβεί σε ενδελεχή έρευνα θα ανακαλύψει ότι η αριθμολογία είναι τόσο σημαντική για τους υπηρέτες του αντίχριστου ώστε όλα τα γεγονότα εξαιρετικής σημασίας για αυτούς θα έπρεπε ή θα πρέπει να έχουν (τελικό) άθροισμα 5 ή αριθμό ίσο ή πολλαπλάσιο του 11.

Τι σημαίνει ο αριθμός 5 για τους Ιλλουμινάτι;
5 – Το πέντε είναι ο αριθμός που προστατεύει τα μέλη των Ιλλουμινάτι από τον Θάνατο. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιούν τον Νόμο τον Πέμπτων ο οποίος χρησιμοποιεί τη δύναμη του μυαλού ώστε να αντιλαμβάνεται ‘’την αλήθεια’’ όλων των πραγμάτων.

Τι σημαίνει ο αριθμός 11;
11 – Ο αριθμός έντεκα είναι ο αριθμός της καταστροφής, απόλυτης κρίσης και του θανάτου του ανθρώπου. Οποιοδήποτε γεγονός σχετίζεται με τον αριθμό 11 στρώνει το κόκκινο χαλί για την έλευση του αντίχριστου. Στα Λατινικά το όνομα του Διαβόλου είναι LVX το οποίο αριθμολογικά μεταφράζεται σε (50+5+10 = 65 =6+5 =11).

Συμπερασματικά
Υπάρχουν τρείς ερμηνείες με τα έως τώρα δεδομένα: Πρώτον, η λιγότερο πιθανή είναι το ξέσπασμα ενός φονικού ιού 28 ημέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων (9/9/2012).
Δεύτερον, η ημερομηνία έναρξης του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου; Το τελικό άθροισμα πέντε ‘εμφανίστηκε’ και στην ημερομηνία επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους, η οποία αποτέλεσε την απαρχή των ‘πολέμων κατά της τρομοκρατίας’ σε ολόκληρο τον κόσμο και του απόλυτου κράτους επιτήρησης και αστυνόμευσης στο εσωτερικό των Η.Π.Α.
Τρίτον, μία προειδοποίηση για τους ίδιους τους Ιλλουμινάτι; Το πέντε προστατεύει τα μέλη από τον θάνατο και οι ίδιοι γνωρίζοντας το γεγονός, την τοποθεσία και τη φύση του γεγονότος προστατεύουν τον ανίερο κύκλο τους…
Αυτές είναι οι παρούσες ερμηνείες που μπορούν να δοθούν… Εάν μπορέσουμε να εντοπίσουμε και περισσότερα στοιχεία θα σας κρατούμε ενήμερους.


pentapostagma.gr

Δείτε επίσης...

Συνωμοσίες 4803125932342920649
item