Ψηφίζουμε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας

Τώρα πρέπει ολόκληρος ο ελληνισμός να δώσει μία βροντερή απάντηση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στην διαδικτυακή δημοσκόπησ...

Τώρα πρέπει ολόκληρος ο ελληνισμός να δώσει μία βροντερή απάντηση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στην διαδικτυακή δημοσκόπηση που πραγματοποιεί αμερικάνικη ιστοσελίδα!

Τώρα πρέπει να ληφθεί ηχηρά το μήνυμα! Η αμερικάνικη ιστοσελίδα που διεξάγει την δημοσκόπηση, στο forum της, καλεί τους αναγνώστες της να «αποφασίσουν» και να ψηφίσουν, εάν η Μακεδονία είναι ελληνική η όχι!

Στην δημοσκόπηση αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ψηφίσει πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι, με το 51% να έχει ψηφίσει ΝΑΙ, και το 48% όχι! Άπειρα είναι τα σχόλια από την μία και την άλλη πλευρά, ενώ ορισμένα σχόλια Σκοπιανών προκαλούν ακόμα και θυμηδία, όπως ένα που αναφέρει ότι «η Μακεδονία δεν είναι ελληνική, δεν είναι Έλληνες» και πως μάλιστα, εμείς προσπαθούμε «να κλέψουμε την ιστορία τους» και το πλέον παραληρηματικό από όλα, ότι «η Μακεδονία δεν είναι ελληνική, ουδέποτε υπήρξε και ουδέποτε θα γίνει»!

Εσείς τι λέτε; σηκώνει απάντηση;

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 14310787028498187
item