Νεκρό παιδί σηκώθηκε, ζήτησε νερό από τον μπαμπά του και έπεσε πάλι νεκρό!

Ο πατέρας πήγε το δύο ετών αγοράκι του πίσω στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί εξακρίβωσαν για δεύτερη φορά τον θάνατό του χωρίς να ...


Ο πατέρας πήγε το δύο ετών αγοράκι του πίσω στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί εξακρίβωσαν για δεύτερη φορά τον θάνατό του χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν επιστημονικά το περιστατικό.
Ο μικρούλης Κέβιν Σάντος σταμάτησε να αναπνέει στις 7.40 το απόγευμα της Παρασκευής από καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια, σε νοσοκομείο της πόλης Μπέλεμ στην βόρεια Βραζιλία. Το άψυχο σώμα του παραδόθηκε στην οικογένειά του σε πλαστικό κάλυμμα και οι γονείς του αφού τον κράτησαν στο σπίτι το βράδυ σε ανοιχτό φέρετρο το οδήγησαν την επόμενη ημέρα στην τελευταία του κατοικία.


Μία ώρα, όμως, πριν την ταφή -και μπροστά σε πολλούς μάρτυρες- το παιδί σηκώθηκε και είπε στον πατέρα του: Μπαμπά, μπορώ να έχω λίγο νερό;
«Όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Σκεφτήκαμε ότι είχε γίνει ένα θαύμα και το αγοράκι μας είχε αναστηθεί. Τότε, όμως, ο Κέλβιν απλώς ξάπλωσε πάλι κάτω και έμεινε ακίνητος, όπως πριν. Δεν μπορούσαμε να τον ξυπνήσουμε. Ήταν και πάλι νεκρός», δήλωσε στα media συνετριμμένος ο πατέρας, Αντόνιο Σάντος.


«Όταν πήγα το παιδί πίσω στο νοσοκομείο, οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν νεκρό και δεν μου έδωσαν καμία εξήγηση για αυτό που είδαν τα μάτια μου. Μου είπαν μόνο ότι δεν είχαν συναντήσει ξανά κάτι ανάλογο», συνεχίζει ο κ. Σάντος ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι έχασε το παιδί του από λάθος των γιατρών και κατέθεσε μήνυση κατά του νοσοκομείου. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα, έχουν αρχίσει ήδη οι ανακρίσεις αλλά δεν έχει διευκρινιστεί τί ακριβώς συνέβη.
«Δεκαπέντε λεπτά μετά την προσπάθεια για ανάνηψη, οι γιατροί μου παρέδωσαν το παιδί μου σε σακούλα. Οι πεθαμένοι δεν σηκώνονται να μιλήσουν και να περπατήσουν. Θα βρω την αλήθεια», ξεκαθαρίζει ο πατέρας.

Δείτε επίσης...

Περίεργα 827662620588506552
item