Ελλάδα : Άνοιξαν την τσάντα μαθήτριας δημοτικού και ''πάγωσαν''!

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που έκρυβε η σχολική τσάντα του παιδιού... Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, μια 9χρονη μαθήτρια που πηγ...

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που έκρυβε η σχολική τσάντα του παιδιού...

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, μια 9χρονη μαθήτρια που πηγαίνει στην Γ' τάξη του δημοτικού σχολείου στην Άνω Βαλαώρα Ευρυτανίας. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος το κορίτσι έσκυψε κάτω από το θρανίο για να βγάλει από την τσάντα ένα τετράδιο και έβαλε τις φωνές.


Αμέσως πλησίασε ο δάσκαλος, που διαπίστωσε ότι μέσα στην τσάντα υπήρχε μια οχιά! Το κοριτσάκι στάθηκε απίστευτα τυχερό, καθώς έβγαλε από την τσάντα τα βιβλία και τα τετράδιά της, αλλά η οχιά που ήταν κουλουριασμένη κάτω από την κασετίνα της δεν ενοχλήθηκε για να την δαγκώσει!

Σύμφωνα με το eyrytanika.gr, η οχιά «τρύπωσε» μέσα στο σπίτι το προηγούμενο βράδυ και φώλιασε μέσα στη σχολική τσάντα που ήταν ακουμπισμένη κάτω από το κρεβάτι της μαθήτριας.Σχεδόν για μία ημέρα, η ανήλικη μαθήτρια μετέφερε μέσα στη σχολική της τσάντα το δηλητηριώδες φίδι και είναι άξιον απορίας πώς γλίτωσε η μικρή από το επώδυνο και άκρως επικίνδυνο τσίμπημα της οχιάς.
newsit.gr

Δείτε επίσης...

Ελλάδα 3043137517307482688
item