Εξωγήινη εισβολή - Είμαστε έτοιμοι; (Ντοκιμαντέρ)

Μία εξωγήινη νοημοσύνη...Ταξιδεύει στους γαλαξίες...Αποφασισμένη να καταστρέψει την ανθρωπότητα.Νομίζουμε πως είμαστε ασφαλείς στην μικρή...

Μία εξωγήινη νοημοσύνη...Ταξιδεύει στους γαλαξίες...Αποφασισμένη να καταστρέψει την ανθρωπότητα.Νομίζουμε πως είμαστε ασφαλείς στην μικρή γωνία του γαλαξία μας;Πιστεύετε πως μία εξωγήινη εισβολή είναι αποκύημα της φαντασίας.

Για περισσότερο από έναν αιώνα συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας,καλλιτέχνες και σκηνοθέτες,φαντάζονται περίπλοκες επιθέσεις εξωγήινων στη Γη.Όμως η τρομακτική αλήθεια είναι ότι η πιθανότητα  μιας εξωγήινης εισβολής δεν είναι κάτι το φανταστικό.


Έχουμε συγκεντρώσει κάποια από τα καλύτερα μυαλά του κόσμου,τους επιστήμονες αυτούς που θα καλούνταν  σε μία τέτοια κρίση,φυσικούς αστροβιολόγους,συμβούλους κυβέρνησης και στρατιωτικούς.Τους ζητήσαμε να κατασκευάσουν και να αναλύσουν ένα επιστημονικά στηριγμένο σενάριο εξωγήινης εισβολής,για να βρούμε απαντήσεις στις απίθανες ερωτήσεις,τι θα συνέβαινε; και πως θα αντεπιτιθόμασταν,και αν θα μπορούσαμε να επιζήσουμε;από μία εξωγήινη εισβολή.


apocalypsejohn.com

Δείτε επίσης...

Video 8936672620467190984
item