Έβαλαν το 2χρονο παιδί τους στο πλυντήριο! (Video)

Και μόνο που βλέπει κανείς τον πατέρα να βάζει το μόλις δύο ετών αγοράκι στο πληντήριο αγχώνεται. Όταν όμως κλείνει την πόρτα και το πλυν...

Και μόνο που βλέπει κανείς τον πατέρα να βάζει το μόλις δύο ετών αγοράκι στο πληντήριο αγχώνεται. Όταν όμως κλείνει την πόρτα και το πλυντήριο αρχίζει να δουλεύει αρχίζει και το θρίλερ!


Το απίστευτο περιστατικό έγινε... που αλλού στις ΗΠΑ.


Δυο νεαροί γονείς πήγαν στο δημόσιο πλυντήριο για τη μπουγάδα τους και μαζί είχαν και το αγοράκι τους.

Μην αναρωτηθείτε γιατί... μάλλον γιατί είχε νοημοσύνη πιο μικρού παιδιού και από τον γιο του ο πατέρας ξαφνικά αποφασίζει να ... παίξει.

Αρπάζει τον μικρό και τον βάζει μέσα στον κάδο. Κλείνει την πόρτα και τότε... συνειδητοποιεί τι έκανε καθώς τα πλυντήρια είναι αυτόματα. Η μηχανή αρχίζει να δουλεύει, ο κάδος περιστρέφεται και το μωρό αρχίζει να... πλένεται με τα ρούχα.

Οι υπόλοιποι άνθρωποι, θα το δείτε από τις αντιδράσεις τους δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί γιατί προφανώς κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί τι είχε κάνει ο απίθανος πατέρας!

Το θαύμα πάντως έγινε. Ο μπόμπιρας βγήκε μόνο με μερικούς μώλωπες και φυσικά κατατρομαγμένος. Ας ελπίσουμε ότι λόγω ηλικίας θα το ξεχάσει εύκολα, το θέμα είναι ότι θα κουβαλάει μια ζωή και τον ... πατέρα του.

Δείτε επίσης...

Video 4985870437560303036
item