Παίξτε online το Urban Rivals και στα ελληνικά!

Παίξτε τώρα στο Urban Rivals. Το πιο δημοφιλές online παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με πάνω από 16 εκατομμύρια παίκτες σε όλον τον κόσμο...

Παίξτε τώρα στο Urban Rivals. Το πιο δημοφιλές online παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, με πάνω από 16 εκατομμύρια παίκτες σε όλον τον κόσμο, έρχεται πλέον και στα ελληνικά. Οι μάχες θα είναι σκληρές και θα απαιτούν έξυπνες κινήσεις ώστε να κατακτηθεί η κορυφή του urban-rivals.


Συμμορίες θέλουν να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο στην πόλη ενώ η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο. Εγκληματίες κάνουν ό,τι θέλουν στους δρόμους και έχουν βάλει ως στόχο όλο το jet-set που συνεχίζει ανενόχλητο να καταναλώνει απρόκλητα σαμπάνια σε prive party.
Έτσι, Celebrities, αθλητές , playmates , νονοί της νύχτας, όλοι δίνουν το δικό τους ραντεβού στο UrbanRivals.com.

Η λέξη ηρεμία είναι άγνωστη πλέον σε αυτήν την πόλη. Ακόμη και τα ζώα πιστεύουν ότι η γη αυτή τους ανήκει. Όλες οι ομάδες έχουν την δική τους στρατηγική και θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους.

Με την εγγραφή του, κάθε παίκτης έχει στη διάθεσή του οκτώ κάρτες χαρακτήρων, οι οποίοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και ικανότητες. Για να εξελιχθούν αυτοί, οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον.
Μέσα στο πεδίο της μάχης, αφού δείτε τα χαρακτηριστικά των αντιπάλων, πρέπει να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Στο τέλος κάθε αγώνα, οι χαρακτήρες κερδίζουν εμπειρία και γίνονται σταδιακά δυνατότεροι.

Αυτό θα γίνεται μέχρι τη στιγμή που θα αποκτήσουν απίστευτες δυνάμεις και θα ξεκλειδώνουν τεράστια μπόνους. Επίσης, κάθε φορά που ο εκάστοτε χαρακτήρας περνά ένα επίπεδο αλλάζει και η εμφάνισή του.
Στο πλαίσιο των καθημερινών τουρνουά που θα οργανώνονται, οι παίκτες θα αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον σε πραγματικό χρόνο προσπαθώντας ο καθένας να αυξήσει τους πόντους του.

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα πρόκειται να είναι τα special events του τουρνουά, τα οποία θα ανακοινώνονται τόσο στο forum του παιχνιδιού, όσο και στην κεντρική σελίδα του. Εκεί θα μπορείτε όχι μόνο να εξελίσσετε τους χαρακτήρες σας μέσω πιστώσεων αλλά θα μπορείτε και να κερδίζετε συλλεκτικά δώρα όπως βιβλία, κόμικς, gadgets κτλ.

Στο Urban Rivals καθορίζετε οι ίδιοι τους στόχους σας, βάσει των προτιμήσεών σας και του χρόνου που διαθέτετε. Έτσι, πέρα από τις μάχες ένας εναντίον ενός, μπορείτε να λάβετε μέρος και σε διάφορες αποστολές, να πολλαπλασιάσετε τους χαρακτήρες για να συγκεντρώσετε ολόκληρη τη συλλογή ή ακόμα και να παίξετε απλά για διασκέδαση εναντίον των φίλων σας με τους χαρακτήρες που προτιμάτε.

Μπορείτε τέλος να βελτιώσετε τη συλλογή σας αγοράζοντας packs χαρακτήρων στο κατάστημα ή ανταλλάσοντας τους χαρακτήρες σας με τους άλλους παίκτες.


Σου άρεσε; Κάνε Like και μοιράσου το με τους φίλους σου!

Δείτε επίσης...

internet 2184408152507091947

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

emo-but-icon

item